Βαβρίτσας: «Αυτά είναι τα προβλήματα της Άιντραχτ ενόψει ΠΑΟΚ

Metrosport Team25 Νοεμβρίου 2023

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο συντάκτης του γερμανικού περιοδικού «Kicker» Γιώργος Βαβρίτσας και μίλησε για την Άιντραχτ Φρανκφούρτης ενόψε και της επικείμενης αναμέτρησής της με τον ΠΑΟΚ που θα κρίνει σε πολύ μεγάλο ποσοστό την πρώτη θέση του ομίλου τους στο Europa Conference League.

Αρχικά για το αν η Άιντραχτ είναι η γερμανική ομάδα που δείχνει το πιο ζωηρό ενδιαφέρον για τον Ιωαννίδη: «Είναι η πιο ζεστή ομάδα για τον Ιωαννίδη. Έχουν ακουστεί και η Στουτγάρδη και η Βόλφσμπουργκ αλλά η Άιντραχτ μπορεί και οικονομικά μετρά την πώληση του Κόλο Μουανί και άλλων παικτών της. Ταιριάζει πολύ στο αγωνιστικό στιλ της ομάδας. Μια συνεργασία με τον Μαρμούς στην επίθεση ανοίγει την όρεξη στην Άιντραχτ».

Για την Άιντραχτ και τη βελτίωση που δείχνει: «Είναι πράγματι βελτιωμένη σε σχέση με το ξεκίνημα. Η Άιντραχτ έχει δύσκολο ματς με τη Στουτγάρδη που έχει τον Ζιρασί που θα μιλούσαν όλοι για αυτόν αν δεν ήταν ο Κέιν στην Μπάγερν. Θα ξεκινήσει με το 4-2-3-1. Στην Ευρώπη, δε θα έχει φίλους της στο Αμπερντίν γιατί είναι τιμωρημένοι και αύριο θα έχει 58.000 στο γήπεδό της. Θα είναι για πρώτη φορά που φέτος θα γίνει κερκίδα ορθίων και έχει παραπάνω 5000 εισιτήρια και αυτό ισχύει μόνο για τη Bundesliga».

Αν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα: «Εκτός είναι οι μακροχρόνια απόντες Κοχ και Ρόντε. Ο μόνος που είναι αμφίβολος είναι ο Γκέτσε».

Τι άλλαξε και κερδίζει: «Είναι η δουλειά που γίνεται. Το συνδυαστικό παιχνίδι που θέλει να περάσει ο Τοπμέλερ το κάνει πιο καλά και πλέον έχει και μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα. Δεν είχαν και αυτοματισμούς, οπότε η δε θα γινόταν φάση η θα χανόταν οι ευκαιρίες».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.