Βαβρίτσας: «200.000 Σκωτσέζοι στο EURO, ρεκόρ κατανάλωσης μπύρας!»

Metrosport Team14 Ιουνίου 2024

Ο γνωστός δημοσιογράφος του kicker, Γιώργος Βαβρίτσας, μίλησε στο Metropolis 95.5 για τα αγωνιστικά δεδομένα, τα μέτρα ασφαλείας και την δίψα των Σκωτσέζων μερικές ώρες πριν την σέντρα του EURO 2024.

«Ο καιρός δεν βοηθάει με αέρα και βροχές μέχρι στιγμής. Έχω ζήσει το Μουντιάλ του 2006 και η σύγκριση είναι κατά της φετινής διοργάνωσης. Η Γερμανία έχει συνηθίσει τις αποτυχίες τα τελευταία χρόνια. Προχώρησαν σε αλλαγή προπονητή και τώρα είναι πιο στρωμένοι με τον Νάγκελσμαν. Δεν νομίζω, πάντως, να το πάρουν, αλλά δεν λέω ότι η Αγγλία είναι το φαβορί. Εγώ βλέπω να παιχτεί μεταξύ Γαλλίας και Πορτογαλίας» είπε αρχικά και συνέχισε:


«Εχει εισιτήρια για τουλάχιστον 10-12 ματς, απλά είναι τα πιο ακριβά. Οι πιο εμπορικές ομάδες είναι η Γερμανία, η Τουρκία, η Ολλανδία, ενώ οι Σκωτσέζοι έκαναν απόβαση στο Μόναχο και έγινε ρεκόρ κατανάλωσης μπύρας. Μία πληροφορία λέει ότι στο τουρνουά θα έρθουν συνολικά 200.000 Σκωτσέζοι! Δεν συμμετέχουν συνεχώς, οι παρουσίες τους είναι μετρημένες». 

Σημείωσε μεταξύ άλλων: «Αν περνούσε η Ελλάδα και έπαιζε με την Τουρκία και ειδικά στο Ντόρτμουντ που γίνεται ο κακός χαμός, θα ήταν ένα παιχνίδι που θα θυμόταν για χρόνια οι γερμανικές αρχές. Χθες η Εθνική Γερμανίας μετακινήθηκε και στον αυτοκινητόδρομο υπήρχαν ανά 500 μέτρα περιπολικά, γιατί κάποιοι έχουν προειδοποιήσει εδώ και καιρό για χτυπήματα».

Πηγή φωτογραφίας: Reuters

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.