Βατίδου: «Δεν πρόκειται να πάρω πίσω τη δήλωσή μου για την Μπάρκα»

Metrosport Team30 Σεπτεμβρίου 2024

Για τη ρατσιστική δήλωσή της με αποδέκτη τη Δανάη Μπάρκα κλήθηκε να τοποθετηθεί εκ νέου η Εύη Βατίδου με το πρώην μοντέλο να εμμένει στην αρχική της άποψη. Ο λόγος για την πρόσφατη δήλωση της Εύης Βατίδου κατά την οποία υποστήριξε ότι η Δανάη Μπάρκα δεν μπορεί «να πολυντυθεί», καθώς «έχει πάρα πολλά κιλά».

Όπως ήταν λογικό, η δήλωση αυτή ξεσήκωσε ποικίλες αντιδράσεις. Ένας από εκείνους που τοποθετήθηκαν σχετικά, ήταν ο Ανδρέας Μικρούτσικος ο οποίος έκανε λόγο για «συνομοταξία του τίποτα». Απαντώντας η Εύη Βατίδου τόνισε ότι δεν προτίθεται να πάρει πίσω τη δήλωσή της, ενώ προειδοποίησε ότι σκοπεύει να κινηθεί νομικά ενάντια σε όσους επιχειρούν «να αμαυρώσουν και να προσβάλουν την προσωπικότητά της, χρησιμοποιώντας κακοποιητικό λόγο».

«Σας προκαλώ εσάς και όλα τα κανάλια μια φορά, αν έχετε το θάρρος, να με βγάλετε live, να μιλήσουμε, να τοποθετηθούμε και να αναλύσουμε όλα αυτά που λέω, γιατί η δήλωσή μου ήταν πάρα πολύ ακριβής, συγκεκριμένη και δεν πρόκειται να την πάρω πίσω ποτέ», είπε χαρακτηριστικά, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day».

«Πιστεύω ότι ακράδαντα απευθύνεται σε overweight κοινό. Δεν απάντησε. Γιατί να απαντήσει; Προφανώς δεν ενοχλήθηκε. Τώρα ποιος νομίζει ότι ενοχλήθηκε και ποιος νομίζει ότι μπορεί να κακοποιεί εμένα με αυτόν τον τρόπο, δικό του πρόβλημα. Υπάρχουν και τα δικαστήρια. Είναι η δεύτερη φορά που κάποιοι συγκεκριμένοι άνθρωποι κατ’ εξακολούθηση, προσπαθούν να αμαυρώσουν και να προσβάλουν την προσωπικότητά μου, χρησιμοποιώντας κακοποιητικό λόγο. Εγώ όταν να με ρωτάτε, προσπαθώ να λέω την άποψή μου και το πιστεύω. Δεν νομίζω ότι απευθύνεται σε κοινό που έχει να κάνει με κυρίες αδύνατες, όπως εγώ και δεν την παρακολουθώ», είπε.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.