Βασίλης Σπανούλης: Η παρακάμερα της ΚΑΕ Ολυμπιακός από την βραδιά του

Metrosport Team19 Σεπτεμβρίου 2023

Την παρακάμερα της ιστορικής βραδιάς που διοργανώθηκε προς τιμήν του Βασίλη Σπανούλη, δημοσίευσε η ΚΑΕ Ολυμπιακός!

Ο θρύλος των «ερυθρόλευκων» είδε τη φανέλα του με το νούμερο 7 να ανεβαίνει στην οροφή του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, αποθεώθηκε και συγκινήθηκε.

Ο Βασίλης Σπανούλης πήρε τον λόγο κατά τη διάρκεια της βράβευσής του από τον Ολυμπιακό και στο πλαίσιο της συγκινητικής ομιλίας του μίλησε για τη σύζυγό του, Ολυμπία Χοψονίδου, λέγοντας της ευχαριστώ για την οικογένεια που του χάρισε και τη στήριξη που του πρόσφερε.

«Θέλω να ευχαριστήσω τη γυναίκα μου που μου χάρισε 6 όμορφα παιδιά. Ήταν αυτή που με περίμενε στο σπίτι και άκουγε τα πάντα. Ήταν μια δυνατή γυναίκα που με στήριζε γιατί ήξερε πόσο πολύ θέλω να πετύχω. Σε ευχαριστώ Ολυμπία».

O άλλοτε αρχηγός του Ολυμπιακού ήταν ιδιαίτερα συγκινημένος, ευχαρίστησε όσους συνεργάστηκαν μαζί του αλλά και τους προέδρους του συλλόγου για την ευκαιρία που του έδωσαν: «Μου δώσατε την ευκαιρία να ηγηθώ μιας πολύ μεγάλης ομάδας. Ήταν το όνειρό μου να παίξω στον Ολυμπιακό από τότε που ήμουν στο Μαρούσι και ήμουν σίγουρος όταν πήρα την απόφαση ότι θα πετύχαινα με κάθε δυνατό και αδύνατο τρόπο.

Περάσαμε δυσκολίες αλλά εύχομαι όλοι οι αθλητές να νιώσουν έστω και λίγο την αγάπη που έχω πάρει από εσάς. Ξέρω ότι πολλές φορές γινόμουν εκνευριστικός, έβρισκαν δικαιολογία να φύγουν μακριά μου στα αεροδρόμια γιατί βαριόταν να μιλήσουν για μπάσκετ και τους ευχαριστώ. Σας έχω πάρει στις 2.00 το βράδυ για να λύσουμε θέματα, ήθελα να ηγηθώ και να πετύχω και τα κατάφερα με τον Ολυμπιακό μας», συνέχισε στην αποστροφή του, κλείνοντας με το δικό του ευχαριστώ σε όλους όσους συνεργάστηκε, λέγοντας πως ό,τι έκανε το έκανε για να κερδίζει ο Ολυμπιακός» ενώ τόνισε ότι: «Η μεγαλύτερη βραδιά της καριέρας μου, πάνω από τα τρόπαια».


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.