Βασίλης Μπάρκας: Ο απίστευτος λόγος που κινδυνεύει με τιμωρία στην Ολλανδία

Metrosport Team22 Σεπτεμβρίου 2024

Μια συνήθεια άκρως... ελληνική βάζει σε μπελάδες τον τερματοφύλακα της Ουτρέχτης, ο οποίος έχει μετατρέψει την αργοπορία σε τελετουργικό πριν από την σέντρα του κάθε αγώνα. Μάλιστα, όλο αυτό έχει προκαλέσει την αγανάκτηση ολόκληρης της Ομοσπονδίας, η οποία είναι έτοιμη να του επιβάλει σοβαρή τιμωρία.

Ο Βασίλης Μπάρκας έχει καθιερώσει το να καθυστερεί να μπει στον αγωνιστικό χώρο, τόσο πριν τη σέντρα, όσο και μετά την επιστροφή από την ανάπαυλα. Μάλιστα, τόσο η ομάδα του, όσο και ο ίδιος έχει δεχθεί συστάσεις από την Ομοσπονδία και απειλείται με «καμπάνα».

Είναι κάτι που έχει καθιερώσει ο άλλοτε τερματοφύλακας της ΑΕΚ, αλλά φαίνεται ότι το ματς με την Ουτρέχτη ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε στο ποτήρι μια και ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, καθώς συμπαίκτες και αντίπαλοι τον περίμεναν για λίγα λεπτά, ώστε να αρχίσει η δράση.

Όπως αναφέρουν Μέσα στην Ολλανδία, ο 30χρονος γκολκίπερ μετέφερε ότι το κάνει για… γούρι, αλλά φαίνεται ότι θα αναγκαστεί να γίνει συνεπής.

 «Πάντα λέω με χαμόγελο “δεν θα ξεκινήσουμε χωρίς αυτόν, σωστά;”. Δεν πειράζει που το κάνεις, αλλά το κάνει πολύ αργά. Πηγαίνει να κατουρήσει, μετά φοράει ήρεμα τα γάντια του, φτιάχνει τη φανέλα του, σηκώνει τις κάλτσες του. Το καταλαβαίνει ότι προκαλεί εκνευρισμό, αλλά ανήκει στη ζώνη της άνεσής του. Έχω ήδη πει αστειευόμενος, γίνεται να τον κάνουμε αρχηγό; διότι τότε θα πρέπει να είναι ο πρώτος που θα μπαίνει στο γήπεδο, αλλά ο Ρον Γιανς δεν πρόκειται να το κάνει», ανέφερε ο προπονητής τερματοφυλάκων της Ουτρέχτης, Χάραλντ Βάπενααρ.


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.