Βασίλης Μορφακίδης από Ισπανία για Εμπαπέ: «Όλα είναι fake»

Metrosport Team15 Οκτωβρίου 2024

Ο Κίλιαν Εμπαπέ κατηγορείται για βιασμό και σεξουαλική επίθεση στη Σουηδία, γεγονός που έχει προκαλέσει την έρευνα των Αρχών μετά τη σχετική καταγγελία.

Ο νομικός, Βασίλης Μορφακίδης, από τη Μαδρίτη, σχολίασε πως πρόκειται για fake news και μετέφερε πως ο Γάλλος σούπερ σταρ έχει κουραστεί από τέτοιες περιπτώσεις. Ο Βασίλης Μορφακίδης μίλησε στο Metropolis 95,5 FM και την εκπομπή «Στη Σέντρα» για τα δημοσιεύματα από τη Σουηδία και την καταγγελία κατά του Κίλιαν Εμπαπέ, για βιασμό και σεξουαλική επίθεση σε γυναίκα.

Υπενθυμίζεται πως ο αρχηγός των Τρικολόρ δεν είχε ακολουθήσει την Εθνική Γαλλίας στο τελευταίο της παιχνίδι, προτιμώντας να ξεκουραστεί στη Στοκχόλμη. Σχολιάζοντας τις καταγγελίες και τα δημοσιεύματα, ο Βασίλης Μορφακίδης έκανε λόγο για fake news, τα οποία έχουν κουράσει τον Γάλλο επιθετικό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Όλα αυτά είναι fake, έτσι απλά. Έχει δίκιο ο Εμπαπέ, έχει κουραστεί. Είναι δεδομένο. Δε χρειάζεται να το διαψεύσει καν ο ίδιος όπως έκανε. Είμαστε όλοι σίγουροι ότι δεν υπάρχει θέμα.

Το έχουν τσεκάρει από πολλές πλευρές και η πλευρά του και η Ρεάλ Μαδρίτης. Δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας. Οπουδήποτε κι αν πάει μια τέτοια καταγγελία, οποιοσδήποτε δικαστής θα πρέπει να το δει καθαρά. Τέτοια πάντως ακούγονται συνέχεια. Απλά αυτό το ακούγεται παραπάνω».


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.