Βασίλης Καρράς: Συγκλονίζει το τελευταίο σημείωμα στη γυναίκα του

Metrosport Team06 Ιουνίου 2024

Συγκλονιστικό είναι το τελευταίο σημείωμα που άφησε ο Βασίλης Καρράς, μέσα από το νοσοκομείο, στη σύζυγό του, αποκαλύπτοντας για ακόμη μια φορά την αγνή καρδιά που είχε.

Μιλώντας στην εκπομπή «Fay’s Time» ο βιογράφος του Βασίλη Καρρά, Θάνος Κανούσης, αποκάλυψε ότι ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής είχε σπουδάσει στη Δραματική Σχολή και πήρε και υποτροφία να σπουδάσει στη Γαλλία.

Ωστόσο, λόγω της γλώσσας και οικονομικών αναγκών, αποφάσισε να μείνει πίσω και να βοηθήσει την οικογένειά του.

«Όταν βοηθούσε σε φιλανθρωπίες έβαζε όρο να μην γίνει γνωστό ποιος βοηθάει. Όταν έμενε στο Καβούρι ένα βράδυ επιστρέφοντας από το κέντρο που τραγουδούσε, έβαλε όλο το νυχτοκάματο στην κουκούλα ενός άστεγου που έμενε κοντά στο ξενοδοχείο του», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, ο βιογράφος του αγαπημένη καλλιτέχνης προχώρησε σε μια αποκάλυψη για το τελευταίο σημείωμα  που άφησε στη γυναίκα του:

«Όταν βγήκε από την εντατική, μου δόθηκε ένα σημείωμα, και μου είπαν "θα το βάλεις στη βιογραφία" όταν θα έχει φύγει. Το σημείωμα απευθυνόταν στη γυναίκα του και έλεγε: 

"Χριστίνα, σε αυτό το ταξίδι δεν θα σε πάρω μαζί μου, να μείνεις πίσω να βοηθάς τους ανθρώπους, έχεις τρόπο εσύ για αυτό σ΄αγαπώ"». 


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.