Βασίλης Καρράς: Πώς είναι σήμερα το «χωριό της Ειρήνης»

Metrosport Team26 Σεπτεμβρίου 2024

Σε άριστη κατάσταση φαίνεται πως βρίσκεται το «Χωριό της Ειρήνης», το όνειρο που έκανε πραγματικότητα πριν από αρκετά χρόνια στην Καρδία ο Βασίλης Καρράς. Το μαγευτικό «Χωριό της Ειρήνης» βρίσκεται στην πλαγιά του Λόφου Καρδίας, περιστοιχισμένο από 3.500 δέντρα, έχοντας θέα στον Θερμαϊκό, διαθέτοντας πισίνες, γήπεδα τένις, πάρκινγκ 4.000 θέσεων και αίθουσες εκδηλώσεων.

Παράλληλα, το μεγάλο όνειρο του σπουδαίου ερμηνευτή, που έφυγε από τη ζωή παραμονή Χριστουγέννων, περιλαμβάνει εστιατόριο, λαογραφικό μουσείο, δίνοντας, μάλιστα, τη δυνατότητα στους επισκέπτες του να έρθουν σε επαφή με την καλλιέργεια λαχανικών και την εκτροφή ζώων.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Buongiorno» το «χωριό της Ειρήνης» διαχειρίζεται εδώ και καιρό η κόρη του Βασίλη Καρρά, συνεχίζοντας την κληρονομιά του πατέρα της, ο οποίος το είχε φτιάξει, άλλωστε, για την ίδια. Μάλιστα, στο συγκεκριμένο μέρος, όπου ο Βασίλης Καρράς συνήθιζε να περνά τον ελεύθερό του χρόνο όταν δεν δούλευε, έλαβε χώρα, τον Σεπτέμβριο του 2019 ο γάμος της Ειρήνης Καρρά.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.