Βασίλης Δέλλιος: «Δύο τύποι ομάδων στη φετινή Eurolamp A1»

Χρήστος Λιάπης18 Σεπτεμβρίου 2024


Συναρπαστική αναμένεται η συνέχεια της Eurolamp Α1 της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Ο προπονητής του ΑΟ Καρδίας Βασίλης Δέλλιος κάνει τις επισημάνσεις του για το φετινό Πρωτάθλημα:

«Φέτος, το πρωτάθλημα θα είναι ένα από τα καλύτερα που θα δούμε στην ιστορία της Α1. Σίγουρα, το ότι ξεκινήσαμε νωρίς, ευνοεί τις πλούσιες ομάδες με ποιοτικά ρόστερ που είναι ήδη έτοιμα από την έναρξη της προετοιμασίας.

Δύο τύποι ομάδων υπάρχουν, οι ομάδες που έχουν λεφτά και απαρτίζονται από έμπειρους και ποιοτικούς ποδοσφαιριστές και οι ομάδες που απαρτίζονται από νεαρούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές, όπως είναι η δικιά μας ομάδα και μας χρειάζεται χρόνος, έτσι ώστε να αποκτήσει η ομάδα ταυτότητα και ομοιογένεια.

Η ομάδα της Καρδίας σε θέματα οργάνωσης δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από ομάδες ακόμα και της Γ' Εθνικής. Εκτός από τα υπέρογκα ποσά που διαθέτουν στην υψηλότερη κατηγορία, σε θέματα όπως: γήπεδο, οργάνωση προπόνησης και όλα τα θέματα που χρειαζόμαστε για να δουλεύουν όλα σε επαγγελματικό επίπεδο, είναι ότι καλύτερο έχω δει σε ερασιτεχνική ομάδα».

Για τη νέα διοίκηση με επικεφαλής τον Γιώργο Παπαδόπουλο; «Η μεταβατική διοίκηση με επικεφαλής, τον Παπαδόπουλο Γεώργιο, μας έχει δώσει απόλυτη ηρεμία σε θέματα της καθημερινότητας μας και δουλεύουμε έτσι ώστε να χτίσουμε μια ομάδα ανταγωνιστική που παίζει πάντα για την νίκη. Στόχος μας είναι να βελτιώσουμε και να εξελίξουμε μελλοντικούς επαγγελματίες ποδοσφαιριστές και να αναδείξουμε ανθρώπους στην κοινωνία μας, οι οποίοι θα έχουν γνωρίσματα πέρα από την αγάπη για το ποδόσφαιρο, αγάπη για τον συνάνθρωπο, αλληλοσεβασμό και πίστη για την ίδια την ζωή που τους περιμένει».

Για τον φετινό ΑΟ Καρδίας; «Θέλει υπομονή και χρόνο για να γίνουμε ομάδα και εβδομάδα με την εβδομάδα οι ποδοσφαιριστές μας θα γίνονται καλύτεροι. Η ομάδα μας, απαρτίζεται από μαθητές Λυκείου που συνδυάζουν μαθήματα και ποδόσφαιρο έτσι όπως πρέπει για να είναι πρωταθλητές και στα δυο. Εργαζόμενους και ποδοσφαιριστές που θέλουν να παίξουν σε υψηλότερο επίπεδο και η φετινή χρονιά για αυτούς είναι ένα σκαλοπάτι προς τον δρόμο για τον στόχο τους. Εύχομαι σε όλους τους όσους προανέφερα υγεία, δύναμη και καλή ποδοσφαιρική χρονιά».

Μια ευχή για το Πρωτάθλημα; «Όχι βία στα γήπεδα και έξω η τοξικότητα από τα γήπεδα μας.

Το ποδόσφαιρο είναι χαρά και ζωή»

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.