Βασιλάκος: «Βγάλαμε αντίδραση, νίκες μέχρι τέλους»

Δημήτρης Καλαϊτζής27 Φεβρουαρίου 2024

Με εμφατικό τρόπο επέστρεψε στις νίκες η ΑΕ Φιλύρου, καθώς νίκησε με 5-2 τον Εθνικό Λαγυνών  στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Α΄ κατηγορίας της ΕΠΣΜ. Ο προπονητής της ομάδας, Δημήτρης Βασιλάκος, μιλώντας στο metrosport.gr, στάθηκε στην αντίδραση που έβγαλαν οι παίκτες του μετά την εντός έδρας ήττα από τη Δόξα Περιβολακίου (1-2). 

''Μετά από ένα δύσκολο αποτέλεσμα που είχαμε την προηγούμενη εβδομάδα, οι παίκτες μου έβγαλαν αντίδραση και πήραν έναν σημαντικό διπλό απέναντι σε έναν αντίπαλο που μάχεται για την επιβίωσή του στην κατηγορία. Παρά τον κακό αγωνιστικό χώρο που μας δυσκόλεψε να παίξουμε το ποδόσφαιρο που θέλουμε, καταφέραμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης, που ήταν και το ζητούμενο. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια και το πάθος που έδειξαν τα παιδιά και το τελικό 2-5 αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα του παιχνιδιού. 

Όσον αφορά για τον επόμενο αγώνα που ακολουθεί με την Ηλιούπολη στην έδρα μας, αυτοσκοπός είναι το τρίποντο, όπως σε κάθε αναμέτρηση από εδώ και πέρα''. 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.