Βασιλάκος: «Περήφανος για τους παίκτες μου»

Δημήτρης Καλαϊτζής29 Ιανουαρίου 2024

Για τον σπουδαίο βαθμό που απέσπασε η ΑΕ Φιλύρου μέσα στον Σοχό, αλλά και για το παιχνίδι που ακολουθεί με τον Μακεδονικό Αγίου Βασιλείου, μίλησε στο metrosport.gr, ο προπονητής της ομάδας, Δημήτρης Βασιλάκος. 

''Είμαι πολύ περήφανος για τους ποδοσφαιριστές μου διότι έκαναν κατάθεση ψυχής πραγματικά μέσα στο γήπεδο. Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα είχαμε σχεδιάσει αυτές τις δύο εβδομάδες να δώσουμε από την αρχή την μπάλα στον αντίπαλο και να κλείσουμε τους χώρους κι αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μην μπορεί να βρει ο Σοχός ευκαιρίες παρά μόνο από κάποιες στατικές φάσεις και εμείς στην κόντρα να βρούμε δυο-τρεις κλασικές ευκαιρίες για να σκοράρουμε. Ο μόνος τρόπος για να δεχτούμε γκολ μέχρι εκείνο το σημείο του αγώνα ήταν ένας και δεν τον είχαμε υπολογίσει. Η απόφαση του βοηθού να κλείσει τα μάτια σε μια τόσο εξόφθαλμη φάση και να μην σηκώσει την σημαία του σε οφσάιντ δύο μέτρων τουλάχιστον. 

Στο δεύτερο μέρος ημίχρονο αλλάξαμε τον σχηματισμό μας, ανεβήκαμε πιο ψηλά, βρήκαμε το γκολ που ψάχναμε και προσπαθήσαμε μέχρι το τέλος να κερδίσουμε το παιχνίδι. Θεωρώ σε γενικές γραμμές δίκαιο το τελικό αποτέλεσμα βάση της έκβασης του αγώνα αλλά και το γεγονός ότι δεχτήκαμε ένα γκολ που δεν θα έπρεπε να μετρήσει''. 

Για το παιχνίδι που ακολουθεί με τον Μακεδονικό Αγίου Βασιλείου:

''Ο πρώτος γύρος τελείωσε και ξεκινάει τώρα ο δεύτερος και θέλουμε να αρχίσουμε με νίκη μέσα στην έδρα μας''.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.