Βασιλάκος: «Οι ομάδες χτίζονται από τις ήττες, να κλείσουμε την χρονιά με νίκη και ηρεμία»

Δημήτρης Καλαϊτζής15 Δεκεμβρίου 2023

Το νικηφόρο σερί των έξι αγώνων έλαβε τέλος για την ΑΕ Φιλύρου, καθώς έχασε με 0-1 από την Ένωση Συκεών στο εξ αναβολής παιχνίδι της 9ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Α΄ κατηγορίας της ΕΠΣΜ. 

Ο προπονητής του Φιλύρου, Δημήτρης Βασιλάκος, μίλησε στο metrosport.gr και τόνισε ότι η ομάδα του θέλει να κλείσει την χρονιά με νίκη και ηρεμία. 

''Ήταν η πρώτη μας ήττα μετά από δύο μήνες και η δεύτερη συνολικά στο Πρωτάθλημα. Οι παίκτες μου τα έδωσαν όλα, αλλά στο ποδόσφαιρο έτσι είναι όταν τέτοιες ομάδες δεν τις...καθαρίζεις από νωρίς η μπάλα σε τιμωρεί κι αυτό έγινε την Τετάρτη με την Ένωση Συκεών. Εμείς ανεβήκαμε ψηλά για να πάρουμε το ματς και ο αντίπαλος το εκμεταλλεύτηκε και κατάφερε να σκοράρει και να πάρει το τρίποντο. 

Οι ομάδες και οι χαρακτήρες χτίζονται κυρίως από τις ήττες κι όχι από τις νίκες. Εμείς από την πλευρά μας πρέπει να ανασυνταχθούμε γρήγορα, να δούμε τα λάθη μας και να τα διορθώσουμε γιατί έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι με το Ασβεστοχώρι όπου θέλουμε μόνο τη νίκη για να κλείσουμε ήρεμα την χρονιά''.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.