Βασιλάκος: «Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται παίκτες από το πάνω ράφι και με προσωπικότητα»

Metrosport Team07 Αυγούστου 2020

Ο Βασίλης Βασιλάκος μιλώντας στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» τόνισε ότι ο ΠΑΟΚ θέλει παίκτες από το πάνω ράφι και με προσωπικότητα.

Παράλληλα, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου αναφέρθηκε στο διαζύγιο με τον Μαουρίσιο, αλλά και το αν θα ανανεώσει ο Βιεϊρίνια.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ο κορωνοϊός έφερε ριζικές αλλαγές στο ποδόσφαιρο και έτσι οι ομάδες φέτος το καλοκαίρι θα κάνουν προετοιμασία στην χώρα μας κι όχι στο εξωτερικό που έχουν συνηθίσει τα τελευταία χρόνια. Εγώ έχω κάνει παλιότερα με τον ΠΑΟΚ προετοιμασία στην Πορταριά».

Για τις δοκιμές που κάνει ο Φερέιρα την περίοδο της προετοιμασίας στην Πορταριά:

«Σε μια ομάδα πρέπει οι παίκτες να μπορούν να αγωνίζονται σε πολλές θέσεις. Η προετοιμασία δίνει την ευκαιρία στον προπονητή να δοκιμάζει τους παίκτες του σε διάφορες θέσεις. Ο Λημνιός αυτό που πρέπει να διορθώσει είναι το σκοράρισμα. Τα έχει όλα, αλλά του λείπει το γκολ. Ο Ροντρίγκο ήταν πολύ καλός στα πλέι οφ, αλλά θα χρειαστεί παίκτης στη θέση του. Το θέμα είναι ποιοι θα έρθουν στον ΠΑΟΚ για να τον βοηθήσουν να πετύχει τους στόχους του. Αυτοί που είναι από πέρυσι, δεν μπορούν να δώσουν άλλα. Οι νέοι δυστυχώς θα τους ρίξουν πολλά βάρη χωρίς να υπάρχει λόγος και θα πρέπει να πάρει παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά. Ειδικά κέντρο και μπροστά θέλει τέτοιους ποδοσφαιριστές ώστε να προχωρήσει στην Ευρώπη. Είναι φως φανάρι ότι ο ΠΑΟΚ έχει πρόβλημα στη μεσαία γραμμή».

Για την αποδέσμευση του Μαουρίσιο:

«Εγώ περίμενα τον Μαουρίσιο να πετυχαίνει 10-12 γκολ κάθε χρόνο. Ήταν αργός και αυτό φαινόταν μέσα στο παιχνίδι».

Για το αν θα παραμείνει ο Βιεϊρίνια στον ΠΑΟΚ:

«Είναι ένας παίκτης που ήρθε την κατάλληλη στιγμή και πρόσφερε πολλά. Η οικονομική προσφορά που του έκανε ο ΠΑΟΚ είναι λιγότερα από δυο χρόνια. Πλέον, δύσκολα ο ΠΑΟΚ να προσφέρει μεγάλα συμβόλαια».

Και κατέληξε λέγοντας χαρακτηριστικά: «Πριν 1.5 χρόνο ο Γιαννούλης δεν είχε θέση στον ΠΑΟΚ. Του έδωσαν την ευκαιρία και την εκμεταλλεύτηκε. Ο ΠΑΟΚ θέλει παίκτες που θα τραβήξουν την ομάδα στις πλάτες του. Ο ΠΑΟΚ θέλει παίκτες από το πάνω ράφι για να πρωταγωνιστήσει στην Ελλάδα και να κάνει πορεία στην Ευρώπη και φυσικά να έχουν προσωπικότητα. Αυτοί που είναι απαραίτητοι στην ομάδα φαίνεται ποιοι είναι».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.