Βασιλάκος: «Ο γύρος της ιστορίας του ΠΑΟΚ στο Champions League»

Metrosport Team07 Αυγούστου 2024

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Βασίλης Βασιλάκος, με τον παλαίμαχο άσσο του ΠΑΟΚ να μιλάει για την παρουσία του Δικεφάλου στη Σουηδία απέναντι στη Μάλμε και το 2-2 που αφήνει ανοιχτή την υπόθεση πρόκριση στα play off του Champions League.

Για τα θετικά στοιχεία που συγκράτησε από την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ απέναντι στη Μάλμε: 

«Θετικό για τον ΠΑΟΚ είναι το αποτέλεσμα της αναμέτρησης, είναι ένα αποτέλεσμα που του δίνει τη δυνατότητα να πάρει την πρόκριση στην Τούμπα απέναντι σε μία πιο έτοιμη ομάδα όπως η Μάλμε. Ο ΠΑΟΚ δεν έδειξε την καλύτερη του εικόνα, πιστεύω ότι χρειάζεται περίπου 20 ημέρες ακόμα για να δείξει το μέγιστο των δυνατοτήτων του εντός γηπέδου».

Και συνέχισε:

 «Ο ΠΑΟΚ δεν πρόλαβε καν να ξεκουραστεί και ξεκίνησε κατευθείαν, θα πρέπει οι παίκτες να βρουν τη φόρμα τους απέναντι σε πρωταθλήτριες ομάδες, μπορεί να είναι χαμηλότερης δυναμικής αλλά είναι πρωταθλήτριες. Μέχρι το επόμενο παιχνίδι μεσολαβεί μία εβδομάδα η οποία θα βοηθήσει να γίνει πιο μεστή ομάδα ο ΠΑΟΚ, πιο γεμάτη και θα μπορεί να έχει πιο γρήγορη προσαρμογή. Ο επόμενος γύρος είναι ο γύρος της ιστορίας του».

Για τον αγώνα ρεβάνς: 

«Θεωρώ ότι ο ΠΑΟΚ με τον κόσμο στο πλευρό του, θα πρέπει να προσέξει τα μετόπισθεν, είναι όλα τα αβαντάζ με το μέρος του, μπορεί να διαχειριστεί ο ίδιος το αποτέλεσμα και δείχνει ότι έχει το γκολ».

Για τη διαχείριση των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων: 

«Το παρελθόν δείχνει τον δρόμο για το παρόν, κανένας παίκτης δεν έμπαινε κατευθείαν , χρειαζόταν ένα διάστημα προσαρμογής με τον περσινό κορμό στην αρχή να σηκώνει το βάρος».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.