Βασιλάκος: «Νίκη ψυχολογίας, πάμε χωρίς άγχος στον Σοχό»

Δημήτρης Καλαϊτζής16 Ιανουαρίου 2024

Τέλος στο αρνητικό σερί των τριών αγώνων έβαλε η ΑΕ Φιλύρου, καθώς επικράτησε 3-0 του Αίαντα Ευόσμου, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Α΄ κατηγορίας της ΕΠΣΜ. Πλέον, η ομάδα του Δημήτρη Βασιλάκου στρέφει την προσοχή της στην σπουδαία εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Εθνικό Σοχού, την ερχόμενη Κυριακή (21/1, 15.15). 

Ο προπονητής της ομάδας, Δημήτρης Βασιλάκος, μίλησε στο metrosport.gr για την ευρεία νίκη επί του Αίαντα, αλλά και για το μεγάλο ματς που ακολουθεί στον Σοχό. 

''Μετά από μία σειρά τριών σερί αρνητικών αποτελεσμάτων χρειαζόμασταν τη νίκη για ψυχολογικούς λόγους, αλλά και για να μην χάσουμε την επαφή μας με την κορυφή. Οι παίκτες μου τα έδωσαν όλα στον αγωνιστικό χώρο και πήραμε μία δίκαιη νίκη απέναντι σε μια καλά δουλεμένη ομάδα όπως ο Αίαντας Ευόσμου. Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι μας βοήθησαν πολύ που πετύχαμε δύο γρήγορα γκολ στο πρώτο ημίχρονο σε μια χρονική στιγμή που ο αντίπαλος είχε την κατοχή της μπάλας, αλλά χωρίς ωστόσο να γίνει απειλητικός μπροστά στην εστία μας. Μετά και το τρίτο τέρμα τελείωσαν όλα. Άξιο αναφοράς είναι ότι αγωνίστηκαν εννιά ποδοσφαιριστές από το χωριό του Φιλύρου και έξι παιδιά ηλικίας 16-17 ετών. Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο του Φιλύρου που κάθε Κυριακή γεμίζει το γήπεδο και είναι συνεχώς δίπλα στην ομάδα''!

Για το μεγάλο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Σοχό: 

''Έχουμε μπροστά μας ένα παιχνίδι απέναντι στον πρωτοπόρο και αήττητο του ομίλου. Θα δουλέψουμε σκληρά όλη την εβδομάδα και θα πάμε εκεί χωρίς άγχος για να διεκδικήσουμε τη νίκη''.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.