Βασικός και αρχηγός ο Οζντόεφ στο φιλικό με τη Χατάισπορ

Metrosport Team24 Ιουλίου 2023

Ο Μαγκομέντ Οζντόεφ πήρε φανέλα βασικού στη φιλική αναμέτρηση της Καραγκουμρούκ με τη Χατάισπορ, αλλά και το περιβραχιόνιο του αρχηγού. Την ίδια ώρα που ο διεθνής Ρώσος παραμένει Νο1 στόχος του ΠΑΟΚ για τη μεσαία γραμμή.

Η Καραγκουμρούκ προηγήθηκε με 1-0 κόντρα στη Χατάισπορ, χάνοντας και πέναλτι στη συνέχεια για να διευρύνει το προβάδισμά της. Το σφύριγμα της λήξης βρήκε τη Χατάισπορ νικήτρια με 2-1, καθώς έκανε την ολική ανατροπή.

Υπενθυμίζουμε πως ο Οζντόεφ σήμερα έμεινε χωρίς ατζέντη, με τον Ρώσο δημοσιογράφο Καλίνιν να αποκαλύπτει στο Metropolis 95.5 τον λόγο του διαζυγίου: «Έφυγαν από τον ραντεβού με τη συμφωνία ότι δεν θα συζητηθεί θέμα αποχώρησής του Οζντόεφ από την τούρκικη ομάδα. Την επόμενη μέρα υπήρχε μια επικοινωνία του Οζντόεφ με τον πρόεδρο της Καραγκουμρούκ και του είπε πως θέλει να αποχωρήσει, ώστε να αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ, καθώς καλύπτει περισσότερο τις φιλοδοξίες μου, ενώ ο ΠΑΟΚ του προσφέρει περισσότερα χρήματα. Αυτός ήταν και ο λόγος που ατζέντης του σταμάτησε να τον εκπροσωπεί».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.