Βασικός για 90 λεπτά ο Μαντί Καμαρά κόντρα στο Κονγκό

Metrosport Team06 Σεπτεμβρίου 2024

Την 23η συμμετοχή του με τα χρώματα της εθνικής Γουινέας κατέγραψε ο Μαντί Καμαρά κόντρα στο Κονγκό, στο πλαίσιο των προκριματικών του κυπέλλου εθνών Αφρικής. Υπενθυμίζουμε πως ο ποδοσφαιριστής ήταν εκτός εθνικής ομάδας τα τελευταία περίπου τρία χρόνια εξαιτίας της κόντρας που είχε με τον προηγούμενο προπονητή.

Η παρουσία του στο αρχικό σχήμα όμως δεν ήταν αρκετή, καθώς η ομάδα του ηττήθηκε με σκορ 1-0 από το Κονγκό (σκόρερ ο Καγιεμπέ της Γουότφορντ στο 27'), στην 1η αγωνιστική του ομίλου. Ο Μαντί Καμαρά αγωνίστηκε σε ολόκληρο το 90λεπτο πραγματοποιώντας μια σχετικά καλή εμφάνιση, δεδομένης και της μακροχρόνιας απουσίας του.

Ο 27χρονος χαφ του ΠΑΟΚ, έπειτα από την απουσία του από τις κλήσεις του πρώην ομοσπονδιακού τεχνικού, επέστρεψε στις υποχρεώσεις της εθνικής του, χάρη στην έλευση του Τσαρλς Πακίλε, ως νέου προπονητή της Αφρικανικής ομάδας.

Ο νεοαποκτηθείς χαφ του ΠΑΟΚ έκανε το ντεμπούτο του με την εθνική του ομάδα το 2018, σε αναμέτρηση κόντρα στην Κεντρική Αφρική και έκτοτε έχει μετρήσει 23 συμμετοχές (στις περισσότερες αγωνιζόμενος 90 λεπτά), ενώ έχει σημειώσει και ένα γκολ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.