«Βάσανο ο Μαρμούς για κάθε άμυνα, τους έτσουξε η ήττα στην Τούμπα»

Metrosport Team30 Νοεμβρίου 2023

Ο δημοσιογράφος, Γιώργος Βαβρίτσας, μίλησε στο Metropolis 95.5 από την Γερμανία, σημειώνοντας την ενόχληση που επικρατεί στις τάξεις της Άϊντραχτ από την ήττα στην Τούμπα στις αρχές του περασμένου μήνα.

«Έχει μείνει το άσπρο τοπίο και έχει παγωνιά» υπογράμμισε για τον καιρό και συνέχισε: «Η Άϊντραχτ είναι βελτιωμένη σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι στις αρχές Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη. Αν και το Σάββατο έχασε, γιατί η Στουγκάρδη είναι πολύ καλή ομάδα και δεν της άφησε περιθώριο.

Πάντως άρχισε να δένει, κάτι που ήταν αναμενόμενο. Στην επίθεση αυτό που ζει, δεν θα το άντεχε καμία ελληνική ομάδα. Έχει κενό μπροστά, ενώ διαθέτει πάνω από 100 εκατ. στο ταμείο της. 

Αγωνιστικά ο Μαρμούς είναι βάσανο για κάθε άμυνα. Αυτό που έχουν στο μυαλό τους οι Γερμανοί είναι η ήττα στην Τούμπα. Τους έτσουξε. Ο Τόπμέλερ είπε ότι δεν κοιτάζουν την εκδίκηση, αλλά το έχουν μέσα τους. Αν τους βγει σε καλό ή σε κακό θα φανεί το βράδυ. 

Έχουν κάνει focus σε αυτό το παιχνίδι και θέλουν να τερματίσουν πρώτοι στον όμιλο για να γλιτώσουν έναν ευρωπαϊκό γύρο. Λογικά θα έχει πολύ κόσμο, γύρω στους 52-55 χιλιάδες. Πόσοι ΠΑΟΚτσήδες θα είναι θα το δούμε συγκεντρωτικά όταν ξεκινήσει ο αγώνας».

Για αγορά εισιτηρίου από την ιστοσελίδα της Άϊντραχτ τόνισε: «Ενας φίλος του ΠΑΟΚ μπορεί να αγοράσει μόνο αν ξέρει κάποιο μέλος της Άϊντραχτ που είναι εγγεγραμμένο και το πάρει μέσω εκείνου».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.