Βασαΐτης και Αβραμίδης για το ντέρμπι ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ-Ακρίτες

Metrosport Team12 Ιανουαρίου 2024

ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ και Ακρίτες Συκεών ισοβαθμούν στην κορυφή του δευτέρου ομίλου της Α1 τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος της κανονικής περιόδου και πλέον στο μεταξύ τους παιχνίδι που θα γίνει την Κυριακή αν υπάρξει νικητής θα κριθεί σε μεγάλο βαθμό η πρωτιά στην πρώτη φάση του Πρωταθλήματος. 

Ο πρώτος σκόρερ της Α1 Χρήστος Αβραμίδης μίλησε αρχικά για τη νίκη πρόκριση του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ στα ημιτελικά του κυπέλλου μετά τη νίκη του επί της Δόξας Ασσήρου: Ήταν ένα πολύ δύσκολο ματς απέναντι σε έναν παρά πολύ καλό αντίπαλο. Θέλαμε όλοι να προκριθούμε και αυτό βγήκε στο γήπεδο. Ολα τα παιδιά ήμασταν προσηλωμένοι στο πλάνο του προπονητή και αυτό βγήκε στο γήπεδο. Πήραμε την πρόκριση με καλή εμφάνιση και μας χαροποιεί αυτό. Η πρόκριση στον τελικό θα κριθεί πιστεύω σε λεπτομέρειες. Θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε μια αποδεδειγμένα από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας για αυτό θα δουλέψουμε όλοι μαζί στο γήπεδο περισσότερο με στόχο τον μεγάλο τελικό. 

Μέχρι τότε το μυαλό μας παραμένει στο πρωτάθλημα και στα παιχνίδια που ακολουθούν». Για το παιχνίδι με τους Ακρίτες είπε: Το παιχνίδι με τους Ακρίτες σίγουρα θα είναι ένα ματς διαφήμιση για την ΕΠΣΜ. Από μεριάς μας θα επιδιώξουμε τη νίκη για να είμαστε στην πρώτη θέση του ομίλου. Σε αυτά τα παιχνίδια μπαίνεις όχι για να παίξεις ποδόσφαιρο αλλά για να τα κερδίσεις. Επομένως όποιος το θέλει πιο πολύ και είναι πιο συγκεντρωμένος θα κερδίσει το παιχνίδι».


ΒΑΣΑΙΤΗΣ: ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ

Ο αρχηγός των Ακριτών Νίκος Βασαΐτης για το ντέρμπι της κορυφής είπε: 

Να ευχηθώ καλή χρονιά με υγεία σε όλο τον κόσμο. Δίκαια πιστεύω και οι 2 ομάδες βρίσκονται στην κορυφή του ομίλου. Θα γίνει ένα ωραίο παιχνίδι όπως έγινε και στον πρώτο γύρο θεωρώ. Εχει πολύ δρόμο ακόμη το Πρωτάθλημα. Είναι ένα σημαντικό και δύσκολο παιχνίδι όπως τα επόμενα που θα έρθουν. Στόχος σε κάθε ματς η νίκη για να μαζέψουμε όσους βαθμούς παραπάνω μπορούμε για τα play of. Δίκαια πιστεύω ότι εμείς και το ΙΕΚ βρισκόμαστε στην κορυφή του ομίλου.

Αυτά τα παιχνίδια κρίνονται στις προσωπικές μονομαχίες και την δίψα για τη νίκη που θα έχει ο κάθε ποδοσφαιριστής ώστε να βοηθήσει την ομάδα του για να πάρει το θετικό αποτέλεσμα».

-Να αναφέρουμε ότι μετά  το τέλος της κανονικής περιόδου θα ακολουθήσουν πλέι οφ και πλέι άουτ ενός γύρου.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.