ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ Βαβρίτσα: «Μπορεί η Νυρεμβέργη να πάρει τον Τζίμα...μέσω Bundesliga - Τι είπε για τη σχέση του με τον Κλόζε

Metrosport Team22 Οκτωβρίου 2024

Ο δημοσιογράφος του Kicker, Γιώργος Βαβρίτσας, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή "Τρίτο Ημίχρονο" στο Metropolis 95.5 και αναφέρθηκε στην εξαιρετική εμφάνιση του Στέφανου Τζίμας στο "Frankenderby", στη σχέση του 18χρονου με τον Μίροσλαβ Κλόζε και στη ρήτρα που διατηρεί η γερμανική ομάδα.

«Το ντέρμπι ανάμεσα στη Νυρεμβέργη και στη Γκρόιτερ Φιρτ έχει μεγαλύτερη αντιπαλότητα από το ΠΑΟΚ-Άρης, για αυτό τον λόγο ο Τζίμας θεωρείται πλέον ως ήρωας στη Νυρεμβέργη, μετά τα δύο τέρματα που πέτυχε κόντρα στη Γκρόιτερ. Και να αποτύχει ο Τζίμας στη Νυρεμβέργη, θα μείνει στην ιστορία των ντέρμπι.

Ο Τζίμας έχει αλλάξει, είναι διαφορετικός σε σχέση με πέρυσι, έχει δυναμώσει, παίρνει πιο σωστές θέσεις, έχει βελτιωθεί τακτικά. Είναι διαφορετικός Τζίμας από τον Τζίμα του ΠΑΟΚ», δήλωσε αρχικά ο Βαρβίτσας.

Για τη σχέση Κλόζε-Τζίμα: «Η αποβολή του Τζίμα ήταν ίσως και το καλύτερο που του συνέβη, καθώς δούλεψε δύο εβδομάδες που ήταν έξω. Μάλιστα, ο Κλόζε τον δούλεψε αυτό το διάστημα, γενικά μιλάει μαζί του και του δείχνει πως πρέπει να κινείται μέσα στο γήπεδο. Δεν ξέρω που θα φτάσει ο Τζίμας, αλλά να δουλεύει με τον Κλόζε σε επιθετικές φάσεις είναι για την καριέρα του "χρυσός"».

Για τη ρήτρα του Τζίμα: «Αν η Νυρεμβέργη πάρει την άνοδο στη Bundesliga, μπορεί να πληρώσει τη ρήτρα, επειδή τα τηλεοπτικά εκτοξεύονται, αλλά δεν έχει δώσει ποτέ τόσα χρήματα.

Βέβαια, μια ομάδα όπως η Λειψία μπορεί να έρθει σε συμφωνία με τη Νυρεμβέργη, ώστε να πληρώσει η Νυρεμβέργη τη ρήτρα των 20 εκατ. ευρώ και μετά να έχει κέρδος από τη μεταγραφή του».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.