Βαρούχας: «Ο διαιτητής δεν έκανε μεγάλο λάθος - Ξεφεύγει ο Λουτσέσκου»

Metrosport Team02 Οκτωβρίου 2023

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Παναγιώτης Βαρούχας , μιλώντας για τον βαθμό αλλά και τα σφυρίγματα του διαιτητή στο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό. Παράλληλα, ο πρώην διαιτητής και αναλυτής στάθηκε και στο ξέσπασμα του Λουτσέσκου, θεωρώντας πως πολλές φορές ξεφεύγει.

Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε στον αέρα του Metropolis 95,5: «Κακή είναι η βαθμολογία του διαιτητή (7,8). Ο παρατηρητής διαιτησίας που παραπέμπει τον διαιτητή;  Αυτός ο διαιτητής που τιμωρείται; 

Σιγά μην τιμωρηθεί στη πατρίδα του, που τον χρειάζονται. Όταν τους βάζει έναν βαθμό, που πάει αυτή η βαθμολογία; Εδώ τους παρακαλάμε να έρθουνε!

Πάντως, ο διαιτητής δεν έκανε μεγάλο λάθος, για να υπάρχει τέτοια μεγάλη γκρίνια. Έχει μια φάση με τον Κωνσταντέλια που η μπάλα χτυπάει στο στήθος του και όχι στο χέρι του. Αν έμπαινε γκολ θα έβλεπε ότι δεν υπάρχει χέρι και το γκολ θα μέτραγε. Τα δύο γκολ ήταν κανονικά με τη γραμμή του VΑΡ.

Επίσης, έχουμε μια φάση με κίτρινη κάρτα που δεν δόθηκε σε παίκτη του Παναθηναϊκού. Υπάρχουν και δύο κόρνερ υπέρ του Παναθηναϊκού, που τα δίνει άουτ. Όμως, ξαναλέω, δεν έκανε ο διαιτητής κάποιο μεγάλο λάθος.

Του Λουτσέσκου του αρέσει να γκρινιάζει. Ο ΠΑΟΚ είναι ένα σοβαρό σωματείο. Ξεφεύγει πολλές φορές ο Λουτσέσκου».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.