Βαρούχας: «Κόκκινη για τον Άρη , δεν είναι πέναλτι του ΠΑΟΚ»

Χάρης Εμμανουηλίδης19 Σεπτεμβρίου 2023

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Παναγιώτης Βαρούχας, με τον έμπειρο τηλεκριτικό διαιτησίας να μιλάει αναφορικά με τις επίμαχες φάσεις του ντέρμπι της Θεσσαλονίκης μεταξύ ΠΑΟΚ και Άρη, σημειώνοντας πως δικαίως οι «ασπρόμαυροι» ζητούν κόκκινη κάρτα στον Ντουκουρέ αλλά δεν υπάρχει περίπτωση πέναλτι στον Μοντόγια.

Αρχικά για τη φάση του πέναλτι σημείωσε: «Όταν είδα τη φάση , φαινόταν μία μετατόπιση του χεριού, αλλά ο παίκτης βάζει το ένα χέρι πάνω στο άλλο και προστατεύει την κοιλιά του. Ο διαιτητής δεν μπορεί να δει τη φάση, έχει πλάτη και δεν είναι στο οπτικό πεδίο του βοηθού. Αν κάποιος έπρεπε να παρέμβει ήταν ο VAR, αλλά για εμένα δεν είναι πέναλτι».

Για την δεύτερη κίτρινη  κάρτα στον Ντουκουρέ, «Φάουλ από πλευράς του ΠΑΟΚ δεν υπάρχει, ο Παπαπέτρου έπρεπε να δείξει κόκκινη κάρτα γιατί είναι δεύτερη κίτρινη το αγκάλιασμα της μπάλας από τον παίκτη του Άρη, αλλά ο Μάντζιος επειδή είναι γάτα τον άλλαξε κατευθείαν».

Ενώ για το αν υπάρχει πλεονέκτημα στο πέναλτι, ανεφερε: «Στο πέναλτι υπάρχει πλεονέκτημα, αν υπάρχει αμεσότητα στη φάση και μπει γκολ».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.