Βαρούχας για Μπριχ: «Επιλογή από το πάνω ράφι»

Metrosport Team11 Ιουνίου 2024

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο πρώην διαιτητής και νυν καθηγητής διαιτησίας, Παναγιώτης Βαρούχας σχολιάζοντας την επιθυμία του νέου προέδρου της ΕΠΟ, Μάκη Γκαγκάτση να φέρει ως αρχιδιαιτητή της ΚΕΔ τον πασίγνωστο και πολύπειρο Γερμανό, Φέλιξ Μπριχ.

Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε στον αέρα του Metropolis 95.5: «Άκουσα κάποιες προτάσεις που έκανε ο Μάκης Γκαγκάτσης, για όλα αυτά που είπε μπράβο του. Είναι προτάσεις που μου αρέσουν πολύ. Δεν είναι ότι και ότι o Μάκης, προέρχεται από τον Βασίλη Γκαγκάτση που για μένα ήταν από τους καλύτερους παράγοντες. Πήρε την Εθνική και την πήγε στο EURO. Καλός ο Ρεχάγκελ, αλλά όλο το γύρω γύρω το είχε φτιάξει ο Βασίλης Γκαγκάτσης.

Όσο για τον Μπριχ δείχνει μια σοβαρότητα, ήταν από τους καλυτέρους του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Είχε κάνει μια κακή διαιτησία στο παγκόσμιο της Ρωσίας, μόνο εκεί τον κόψανε. Πέρα από αυτά όμως είναι Γερμανός και σφύριζε στο γερμανικό πρωτάθλημα που είναι από τα καλύτερα της Ευρώπης. Και όταν ήρθε στην Ελλάδα έκανε πολύ καλές διαιτησίες. Συμφωνώ απόλυτα με την επιλογή και χαίρομαι που είναι από το πάνω ράφι»


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.