Βαρούχας: «Δεν ήταν τίποτα ιδιαίτερο ο Βίντσιτς, ήρθε, πήρε 10.000 κι έφυγε»

Metrosport Team17 Σεπτεμβρίου 2024

Ο Παναγιώτης Βαρούχας σχολίασε τις διαιτητικές φάσεις που απασχόλησαν στην 4η αγωνιστική της Super League.

Μιλώντας στο Metropolis 95,5 FM αναφέρθηκε στην παρουσία του Σλάβκο Βίντσιτς στο ντέρμπι της Τούμπας, υπογραμμίζοντας πως «δεν ήταν και τίποτα ιδιαίτερο»…

Στην παρουσία του Σλάβκο Βίντσιτς στο ντέρμπι της Τούμπας αναφέρθηκε ο Παναγιώτης Βαρούχας. Μιλώντας στην εκπομπή «Στη Σέντρα» αναφέρθηκε στον Σλοβένο elite ρέφερι υπογραμμίζοντας μεταξύ άλλων:

«Κατ’ αρχάς ήρθε ένας elite διαιτητής στο ντέρμπι. Δεν έκανε το μεγάλο λάθος. Υπήρχε σεβασμός από τους παίκτες, αλλά δεν ήταν και τίποτα το ιδιαίτερο ο Βίντσιτς! Περίμενα κάτι… πιο πολύ από τον άνθρωπο. Ήρθε στην Ελλάδα, πήρε 9.500 και έφυγε. Εντάξει, κάτι φάουλ που δεν έδωσε… Υπάρχει σεβασμός από τους παίκτες στους ξένους διαιτητές, αλλά δεν υπάρχει σεβασμός ο ίδιος προς τους Έλληνες. Τα 2 πέναλτι σωστά δε δόθηκαν πάντως».

Όσον αφορά στον αγώνα του Άρη με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο σχολίασε: «Τα πέναλτι στο Ηράκλειο ήταν και τα τρία. Αν ήταν στο βόλεϊ, το ένα θα ήταν… πιαστό».

Τέλος, όσον αφορά στον αγώνα Πανσερραϊκού-Λεβαδειακού τόνισε: «Δεν πήγε καλά η διαιτησία στις Σέρρες, τα έκανε να μη πω τι! Ένα επιθετικό φάουλ το έκανε αμυντικό και έγινε το 2-0. Όταν είσαι διαιτητής, πρέπει να ξέρεις ομάδες και ποδοσφαιριστές. Τον Γιαννιώτα του αρέσουν οι κωλοτούμπες από τότε που έπαιζε στον Άρη. Δεν το έχετε δει;».


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.