Βαρούχας: «Αν δεν είχαμε VAR θα διαβάζαμε ανακοινώσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ»

Metrosport Team04 Δεκεμβρίου 2023

Η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον ΝΠΣ Βόλου στη Θεσσαλική πόλη ανήκει στο παρελθόν , αλλά η συζήτηση γύρω από τα όσα έλαβαν χώρα στον περιβάλλοντα χώρο και τα επεισόδια των φιλάθλων των Πειραιωτών στο Πανθεσσαλικό Στάδιο βάζουν την αναμέτρηση και στην επόμενη ημέρα, με τον Παναγιώτη Βαρούχα να μιλάει στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» για τα όσα έγιναν και τις αποφάσεις του ρέφερι Παπαπέτρου.

Αρχικά για το αν οι... πάσες που αντάλλαξαν οι παίκτες των δύο ομάδων στο τέλος συνιστά διακωμώδηση του αθλήματος, απάντησε: «Άντε να πας και να το αποδείξεις αυτό».

Ενώ για τη διαιτησία ανέφερε: «Έχουμε τοποθετηθεί πολλές φορές για το VAR και τις γραμμές, αλλά κανένας δεν μπορεί να πει σε κάτι που κόστισε 15 εκατομμύρια , ότι δεν είναι σωστό. Ας καθίσουν όλοι μαζί να το δουν να δουλεύει σωστά. Όλες οι λεπτομέρειες για το πως τραβάνε τις γραμμές θα πρέπει να εξηγηθεί από την εταιρεία που το εγκατέστησε, αλλά κανένας δεν μπορεί να αμφισβητήσει τις αποφάσεις της τεχνολογίας. Ενδεχομένως αν μπαίνουν οι γραμμές με τη βοήθεια τεχνολογίας ίσως γλυτώσουμε από κάτι, αλλά εγώ δεν μπορώ να το αμφισβητήσω».

Προσθέτοντας: «Είναι ακόμα Δεκέμβριος και βλέπεις τι γίνεται. Εγώ δεν θα πω αν ήταν καλός ή κακός ο Παπαπέτρου, γιατί έχουν αφήσει την τύχη τους στο VAR πλέον οι διαιτητές. Υπάρχουν φάσεις που μπορεί να μην τη δει και καλούνται να τη δουν από το VAR. Αν δεν υπήρχε η τεχνολογία αυτή, θα διαβάζαμε από το πρωί μέχρι το βράδυ ανακοινώσεις».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.