Βαμβακούλας: «Ο Ολυμπιακός πέρασε Γολγοθά - Πρέπει να κοιτάξει το αύριο»

Metrosport Team30 Μαΐου 2024

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Νίκος Βαμβακούλας, περιγράφοντας τον τρόπο με τον οποίο ο ίδιος βίωσε χθες την πιο ιστορική νύχτα του Πειραιά, μετά την κατάκτηση του Europa Conference League απέναντι στη Φιορεντίνα.

Όπως όλοι οι «ερυθρόλευκοι» οπαδοί, έτσι και ο Νίκος Βαμβακούλας που τίμησε την Πειραιώτικη φανέλα, πανηγύρισε με την καρδιά του την κατάκτηση του ευρωπαϊκού τροπαίου από τους ποδοσφαιριστές του Μεντιλίμπαρ.

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε στον αέρα του Metropolis 95.5: «Είμαστε όλοι χαρούμενοι, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Ολυμπιακός πέρασε γολγοθά και με τις άλλες ομάδες για να φτάσει μέχρι εκεί.

Πήγαμε στο γήπεδο, μετά Καραϊσκάκη, όμως δεν πήγα Πασαλιμάνι γιατί είχα την μικρή μαζί μου και είχε πάει 4 το πρωί. Το θέμα είναι ότι ο Ολυμπιακός ήταν Ευρωπαίος και παρέμεινε. Χτες ήταν μια νύχτα για όλη την Ελλάδα, να ανοίξουν οι πόρτες για να έρθουν και καλύτεροι παίκτες, όπως αντίστοιχα έγινε και με την Ευρωλίγκα από τον Παναθηναϊκό. 

Ο Ολυμπιακός είναι για τα δύσκολα. Στο πρώτο 20λεπτο δεν ήταν καλός, αλλά μετά ήταν μισά μισά τα πράγματα. Τα τελευταία λεπτά, είναι θάνατος. Όπως ήρθε το πράγμα ο Ολυμπιακός και ο προπονητής δικαιώθηκε. Το θέμα είναι ότι ο Ολυμπιακός πρέπει να κοιτάξει το αύριο και να πάρει 4-5 παίκτες. 

Ο Μαρινάκης έλεγε ότι κάποια στιγμή θα το πάρει, ο θεός τον ευλόγησε και το πήρε φέτος!»

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.