Βαλβέρδε: «Στην Ελλάδα είχα πανηγυρίσει τίτλο σε ένα... κρυφό μπαρ»

Metrosport Team07 Απριλίου 2024

Η Αθλέτικ Μπιλμπάο κατάφερε να σπάσει την "κατάρα" 40 χρόνων και να κατακτήσει το Κύπελλο Ισπανίας. Μάλιστα, ο Ερνέστο Βαλβέρδε θυμήθηκε τη χώρα μας και πώς είχε πανηγυρίσει έναν τίτλο στην Ελλάδα, με τον Ολυμπιακό.

«Είχα αρνηθεί να σκεφτώ τους πανηγυρισμούς πριν από τον τελικό, τώρα θα το κάνω. Στην Ελλάδα, όταν κερδίσαμε έναν τίτλο, πήγα για να φάω κάτι και να πιω μια μπύρα σε ένα... κρυφό μπαρ στην Αθήνα και ο ιδιοκτήτης μου είπε: "Μα τι κάνεις εδώ;"», αρχικά είπε ο Ισπανός τεχνικός.

Και πρόσθεσε: «Αυτός ο τίτλος δεν συγκρίνεται με κανέναν άλλο, έτσι νιώθω. Με άλλες ομάδες έχεις την υποχρέωση να κερδίσεις και το έχω γιορτάσει με τον Ολυμπιακό και την Μπαρτσελόνα. Το Σούπερ Καπ με την Αθλέτικ το πανηγυρίσαμε πολύ και αυτός ο τίτλος είναι κάτι ξεχωριστό. Το πανηγυρίσαμε στο γήπεδο και οι άνθρωποι μαζί μου στο Μπιλμπάο μου φέρθηκαν πάντα με σεβασμό».

Στο τέλος ο Ερνέστο Βαλβέρδε ρωτήθηκε για την ανανέωση του συμβόλαιό του με την Αθλέτικ Μπιλμπάο, καθώς το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι: «Όχι απόψε. Θα είναι μια μεγάλη νύχτα και θα υπάρχει χρόνος για αυτό».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtub

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.