Στήλες Value Bet

Value Bet: Υπόσχονται γκολ Γαλατά και Γιουνγκ Μπόις

Χρύσανθος Δοβλέτογλου27 Αυγούστου 2024

Πέφτει αυτή την εβδομάδα η αυλαία στα προκριματικά του Champions League.

Σήμερα κρίνονται τα τρία πρώτα εισιτήρια και η στήλη επικεντρώνει σε μία αναμέτρηση που υπόσχεται γκολ. Αυτή ανάμεσα στη Γαλατάσαράι και την Γιουνγκ Μπόις.

Η πρωταθλήτρια Ελβετίας επικράτησε με 3-2 στον πρώτο αγώνα και πάει στο Ραμς Παρκ αποφασισμένη να υπερασπιστεί το προβάδισμά της. Μπορεί στη λίγκα να είναι αποκαρδιωτική, με μόλις δύο βαθμούς μετά από πέντε αγωνιστικές και να βρίσκεται στην τελευταία θέση, ωστόσο, έχει κάνει focus στον μεγάλο στόχο της παρουσίας στο League Stage της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και θα τα δώσει όλα για να βρεθεί εκεί.

Το 1.33 στον άσο δεν αποτυπώνει τη δυσκολία του παιχνιδιού, αλλά με δεδομένο ότι η τουρκική ομάδα είναι αναγκασμένη να ανοιχτεί και η Γιουνγκ Μπόις, από τη φύση της, δεν είναι ομάδα που θα... περιμένει, οδηγούμαστε σε επιλογή με γκολ. Και τα τέσσερα επίσημα ματς της Γαλατά φέτος, σε πρωτάθλημα και Ευρώπη, έχουν ολοκληρωθεί με over 2.5, τα τρία τελευταία συνδυάστηκαν και με g/g. Το ίδιο ισχύει και για τους Ελβετούς, οι οποίοι μετρούν πέντε σερί over 3.5 σε Λίγκα και προκριματικά Champions League.

Η δεύτερη επιλογή μας έρχεται από τη La Liga. Θα είναι το καλοπληρωμένο over 2.5 στο παιχνίδι της Μαγιόρκα με τη Σεβίλλη. Καμία από τις δύο δεν μπήκε καλά στο πρωτάθλημα, μετά από δύο αγωνιστικές αγνοούν τη νίκη και σήμερα θα θελήσουν να κάνουν σεφτέ. Οι Σεβιγιάνοι έδειξαν εύκολοι στο σκοράρισμα στα δύο πρώτα τους παιχνίδια και θα πάμε κόντρα στην παράδοση, που λέει ότι σε 7/8 πιο πρόσφατα μεταξύ τους επιβεβαιώθηκε το under 2.5.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

Γαλατάσαράι-Γιουνγκ Μπόις G/G+Over 2.5

Μαγιόρκα-Σεβίλλη Over 2.5

ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ ΔΟΒΛΕΤΟΓΛΟΥ

-

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.