Στήλες Value Bet

Value Bet : Σκοράρει ο Παναιτωλικός

Metrosport Team05 Οκτωβρίου 2024

Τελευταία αγωνιστική πριν τη νέα διακοπή των πρωταθλημάτων λόγω των υποχρεώσεων των Εθνικών ομάδων στο Nations League και όπως συνηθίζει η στήλη κάθε Σάββατο, θα εστιάσει στους αγώνες της Super League 1 των ομάδων που δεν είχε μεσοβδόμαδα ευρωπαϊκά παιχνίδια.

Αφού θα προσπεράσουμε το… πονηρό Ατρόμητος-Βόλος, που θεωρούμε ότι μπορεί να πάει παντού, θα καταπιαστούμε με τα άλλα δύο σημερινά ματς, του Παναιτωλικού με την ΑΕΚ και του Άρη με τη Λαμία.

Θα ξεκινήσουμε με τον αγώνα του Αγρινίου. Η ΑΕΚ προέρχεται από τη νίκη με 2-0 στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, θα έχει ψυχολογία, αλλά ο φετινός Παναιτωλικός έχει αποδείξει ότι δεν αφήνει κανέναν αγώνα στην τύχη του.

Είναι αήττητος στους τέσσερις τελευταίους αγώνες του στο πρωτάθλημα, με Πανσερραϊκό (3-0), με Ολυμπιακό (0-0), με Αστέρα Τρίπολης (1-1) και με ΟΦΗ (1-2) και αν εξαιρεθεί η λευκή ισοπαλία στο «Γ. Καραϊσκάκης», έχει σκοράρει σε 4/5 πιο πρόσφατα επίσημα παιχνίδια του, μαζί με το ματς Κυπέλλου με τον ΟΦΗ. Πρόκειται για ένα σύνολο που βγάζει σιγουριά και σοβαρότητα και περιμένουμε να βρει δίχτυα και απέναντι στην Ένωση. Κρατάμε το g/g+over 2.5.

Πάμε στο ματς του «Κλ. Βικελίδης», όπου ο Άρης συναντάει τη Λαμία μετά τις δύο μεγάλες επιτυχίες επί Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ. Με την στήριξη του κόσμου και με την αυτοπεποίθηση στα ύψη εύκολα ή δύσκολα θα φτάσει στην επικράτηση, απέναντι σε μία ομάδα στον πάγκο της οποίας θα καθίσει για πρώτη φορά, στη δεύτερη θητεία του, ο Λεωνίδας Βόκολος.

Ο Έλληνας τεχνικός, σίγουρα, θα χρειαστεί κάποιο χρονικό διάστημα για να συνεφέρει τη Λαμία και σήμερα είναι πιθανό να προσπαθήσει να πάρει αποτέλεσμα ρίχνοντας το βάρος στην αμυντική τακτική και λιγότερο στην επιθετική. Περιμένουμε σφιχτό ματς, που θα κριθεί στην ατομική ποιότητα της γραμμής κρούσης του Άρη, με τέρμα του Μανού ή του Μορόν και θα μείνουμε στο 1+n/g.

Καλή επιτυχία

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

Παναιτωλικός-ΑΕΚ G/G+Over 2.5

Άρης-Λαμία 1+N/G

Χρύσανθος Δοβλέτογλου

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.