Στήλες Value Bet

Value Bet: Σερί από g/g+over η Ντόρτμουντ

Metrosport Team22 Οκτωβρίου 2024

Η ποδοσφαιρική πανδαισία του Champions League επιστρέφει με τα εννιά παιχνίδια της Τρίτης.

Δύο από αυτά μπαίνουν στο στόχαστρό μας, μετά τις επιλογές του περασμένου Σαββάτου στη Super League 1 που μας έβγαλαν ασπροπρόσωπους. Και ο Μπετανκόρ βρήκε δίχτυα στο παιχνίδι του Πανσερραϊκού στον Βόλο και ο Παναιτωλικός κατάφερε να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από το Περιστέρι.

Θα ξεκινήσουμε από την αναμέτρηση της Ρεάλ Μαδρίτης με την Ντόρτμουντ. Οι Βεστφαλοί αρέσκονται να παίζουν επιθετικά (κορυφαία γραμμή κρούσης της διοργάνωσης με δέκα τέρματα) και είναι χαρακτηριστικό ότι στα πέντε τελευταία επίσημα παιχνίδια τους, σε Bundesliga και Champions League, έχει εμφανιστεί το g/g+over 2.5, σε τρία από αυτά, μάλιστα, κόντρα σε Στουτγκάρδη, Μπόχουμ και Σέλτικ, ο δείκτης του σκορ ξέφυγε και ξεπέρασε το over 5.5.

Θα κρατήσουμε, λοιπόν, από το Σαντιάγκο Μπερναμπέου το g/g+over 2.5 και από κοντά σκόρερ τον Γκιρασί, ο οποίος είναι on fire. Ο επιθετικός από την Γουινέα σημείωσε συνολικά πέντε γκολ στα δύο ματς της Εθνικής ομάδας της χώρας του απέναντι στην Αιθιοπία, ενώ βρήκε δίχτυα και στον πιο πρόσφατο αγώνα κόντρα στην Σαν Πάουλι, πετυχαίνοντας το νικητήριο τέρμα στο 83'.

Η δεύτερη επιλογή μας έρχεται από το παιχνίδι μεταξύ της Χιρόνα και της Σλόβαν Μπρατισλάβας. Ο άσος στο 1.18 θα είχε λογική μόνο αν μιλούσαμε για κάποιο μεγαθήριο και όχι για την πρωτάρα στο Champions League ισπανική ομάδα, η οποία στα οκτώ τελευταία επίσημα παιχνίδια της έχει να επιδείξει μόλις μία επιτυχία, απέναντι στην Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Η Σλόβαν μπορεί να μην σφύζει από ταλέντο, ωστόσο, διακρίνεται από μαχητικότητα και μπορεί να κάνει τη ζημιά. Κρατάμε εδώ το Χ2 ή το 2 DNB, όποιο προτιμάει ο καθένας.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ G/G+Over 2.5+Γκιρασί Anytime scorer

ΧΙΡΟΝΑ-ΣΛΟΒΑΝ ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑΣ Χ2

ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ ΔΟΒΛΕΤΟΓΛΟΥ

-

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.