Στήλες Value Bet

Value Bet: Ψάχνει αντίδραση η Σεντ Ετιέν

Metrosport Team13 Σεπτεμβρίου 2024

Τα πρωταθλήματα επιστρέφουν από σήμερα (13/9) στη δράση, μετά την διακοπή λόγω των υποχρεώσεων των Εθνικών ομάδων στο Nations League. Στο… στόχαστρό της στήλης μπαίνουν δύο αναμετρήσεις, μία από Γαλλία και μία από Γερμανία.

Η Σεντ Ετιέν έχει ξεκινήσει το πρωτάθλημα με τρεις ήττες και, μάλιστα, χωρίς να σκοράρει σε 270 αγωνιστικά λεπτά. Όλα αυτά πριν την διακοπή. Στα αποδυτήρια είναι αποφασισμένοι να αφήσουν πίσω τους το κακό διάστημα και να αρχίσουν από εδώ και πέρα να παίρνουν βαθμούς.

Τις τελευταίες ημέρες, μετά την βαριά ήττα με 4-0 από τη Μπρεστ, αναλύθηκαν προσεκτικά μέσω βίντεο, αλλά και στο γήπεδο, όλες οι αγωνιστικές αδυναμίες και αρχής γενομένης από τον αγώνα με την ποιοτική Λιλ, το τεχνικό τιμ και οι παίκτες, κάνουν λόγο για αντεπίθεση. Θα τους στηρίξουμε, κρατώντας σε αυτό το παιχνίδι το 1Χ.

Η δεύτερη επιλογή μας έρχεται από το παιχνίδι της Ντόρτμουντ με την Χάϊντενχαϊμ. Οι Βεστφαλοι, σαφώς, και είναι το φαβορί, όμως, οι φιλοξενούμενοι έχουν δώσει εξαιρετικά δείγματα γραφής τις δύο πρώτες αγωνιστικές. Πριν την διακοπή επιβλήθηκαν με 4-0 της Άουγκσμπουργκ του Δημήτρη Γιαννούλη και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα κάνουν και σήμερα δύσκολη την ζωή των αντιπάλων τους.

Ο κόουτς, Φρανκ Σμιντ, ο οποίος συνεχίζει για 17η σεζόν στον πάγκο της Χαϊντενχαϊμ, δεν επαναπαύεται από την ιδανική αρχή στην Μπουντεσλίγκα. «Για εμάς εξακολουθεί να είναι στόχος η παραμονή, παρόλο που ξεκινήσαμε τέλεια με έξι βαθμούς. Αυτό δεν αλλάζει κάτι. Πρέπει να παραμένουμε πιστοί στις ιδέες και το DNA που έχουμε αναπτύξει κατά την προετοιμασία» τόνισε μεταξύ άλλων, δείχνοντας ότι παραμένει προσγειωμένος.

Η Χαϊντενχαϊμ σκοράρει με ευκολία, έχοντας πολυφωνία στην επίθεση, και περιμένουμε ανοιχτό, θεαματικό παιχνίδι. Θα κρατήσουμε εδώ το g/g+over 2.5.

Πρέπει να σημειωθεί, ότι πέρσι, στις δύο συναντήσεις τους, η Ντόρτμουντ δεν κατάφερε να κερδίσει. Αναδείχθηκαν ισόπαλες, με 2-2 και 0-0.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ-ΛΙΛ 1Χ

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ-ΧΑΪΝΤΕΝΧΑΪΜ G/G+OVER 2.5

ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ ΔΟΒΛΕΤΟΓΛΟΥ

-

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.