Στήλες Value Bet

Value Bet: Πρώτη φορά στην Ευρώπη

Πέτρος Χαριζακλής25 Μαΐου 2024

Καλημέρα σε όλη την παρέα. Η προηγούμενη στήλη δεν πήγε τόσο καλά όσο θα ήθελα, όμως πάντα κοιτάμε την επόμενη μέρα. Έτσι, πάμε να δούμε τι έχουμε κρατήσει από την τελευταία στήλη της χρονιάς αφού τα πρωταθλήματα ολοκληρώνονται.

Ξεκινάμε από τη δεύτερη κατηγορία της Τσεχίας, όπου έχουμε τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας.

Στην Πράγα, η σωμένη Βικτόρια Ζισκόφ υποδέχεται την Προστεγιόφ. Η γηπεδούχος είναι σε καλό μομέντουμ με τέσσερα ματς αήττητη και ήδη σκέφτεται την επόμενη χρονιά αφού παρέμεινε στην κατηγορία. Η Προστεγιόφ από την άλλη, έχει το πλεονέκτημα για την παραμονή. Γνωρίζει πως αν κερδίσει σήμερα, τότε δεν τη νοιάζει τι θα κάνει την ίδια ώρα η Πρίμπραμ. Αν δεν κερδίσει, θα πρέπει να περιμένει καθώς η Πρίμπραμ έχει και μια ποινή δύο βαθμών που θα της αφαιρεθούν στο τέλος του πρωταθλήματος. Το κίνητρο είναι ξεκάθαρο στα δεξιά, όμως η Προστεγιόφ δεν είναι καλή εκτός έδρας. Έτσι θα πάρω και την κάλυψη στο 2 με ασιατικό μηδέν στο 1,72.

Παραμένουμε στα υπόγεια της Τσεχίας, πάμε στο Όλομουτς Β-Βάρνσντορφ.

Η γηπεδούχος αν και ξέρει πως δεν μπορεί να πάρει την άνοδο, κάνει μια τρομερή πορεία στο δεύτερο μισό της σεζόν με 9 συνεχόμενες νίκες και 11 ματς αήττητη. Θέλει να κλείσει τη χρονιά με μία ακόμη νίκη και να βάλει στο παλμαρέ της αυτή την τρομερή χρονιά. Η φιλοξενούμενη έχει εξασφαλίσει την παραμονή της στην κατηγορία, βρίσκεται σε καλή κατάσταση, όμως εκτός έδρας έχει να κερδίσει δύο μήνες. Θα πάω με τη φόρμα των μικρών της Όλομουτς που έχουν κίνητρο να τελειώσουν με νίκη και να δείξουν καλή εικόνα, μήπως και πάρουν προαγωγή στην πρώτη ομάδα το καλοκαίρι. Ο άσος είναι δίκαιος στο 1,70.

Συνεχίζουμε στην Τσεχία, μετακομίζουμε στην πρώτη κατηγορία όπου η Καρβινά υποδέχεται την Τσέσκε Μπουντεγιόβιτσε για τα πλέι άουτ.

Η γηπεδούχος έχει το προβάδισμα για την παραμονή της, παρά την ήττα στην προηγούμενη αγωνιστική από την Παρντούμπιτσε. Ξέρει πως τουλάχιστον αν δεν χάσει θα παίξει σίγουρα στα μπαράζ, ενώ αν ηττηθεί θα πρέπει να περιμένει να μην κερδίσει την ίδια ώρα η Ζλιν. Υπερτερεί στην ισοβαθμία και από την Μπουντεγιόβιτσε και από τη Ζλιν. Από την άλλη, η Μπουντεγιόβιτσε χρειάζεται επειγόντως το τρίποντο γιατί δεν είναι σίγουρο πως δεν θα κερδίσει η Ζλιν. Μάλιστα στην ισοβαθμία, υστερεί κόντρα σε όλους γιατί τερμάτισε τελευταία στην κανονική διάρκεια. Έτσι, πιστεύω πως θα παίξει ανοιχτά, όπως κάνει στα περισσότερα παιχνίδια της, για να έχει περισσότερες πιθανότητες για τη νίκη. Το over είναι κάτι παραπάνω από δίκαιο στο 1,80.

Κλείνουμε, με το Παρτίζαν-Ραντνίτσκι Κραγκούγιεβατς στην τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ της Σερβίας.

Η γηπεδούχος μετά τη νίκη της επί της Τσουκαρίτσκι την προηγούμενη αγωνιστική και την γκέλα της Μπάτσκα Τόπολα, εξασφάλισε την 2η θέση και τη συμμετοχή της στα προκριματικά του επόμενου Τσάμπιονς Λιγκ. Λογικά θα θέλει να κλείσει με νίκη και καλή εμφάνιση στο τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς. Η Ραντνίτσκι Κραγκούγιεβατς με τη «λευκή» ισοπαλία κόντρα στη Βοϊβοντίνα εξασφάλισε την Ευρώπη για πρώτη φορά στην ιστορία της. Ωστόσο θα προτιμούσε να πάει στο Γιουρόπα Λιγκ και όχι στο Κόνφερενς Λιγκ. Έχει την ισοβαθμία με την Τσουκαρίτσκι, αλλά όχι με τη Βοϊβοντίνα. Οπότε η ισοπαλία δεν της κάνει γιατί η Βοϊβοντίνα έχει εύκολο παιχνίδι. Χρειάζεται νίκη για να παραμείνει 4η, εφόσον θεωρήσουμε δεδομένο πως θα κερδίσει και η Βοϊβοντίνα. Επειδή όμως είναι περίεργη η αντίπαλός της, η Παρτίζαν, θα πάω στα δεξιά με κάλυψη στο Χ2 του 1,90.

Βασική δυάδα

ΚΑΡΒΙΝΑ – ΜΠΟΥΝΤΕΓΙΟΒΙΤΣΕ Over 1,8

ΠΑΡΤΙΖΑΝ – ΡΑΝΤΝΙΤΣΚΙ ΚΡΑΓΚΟΥΓΙΕΒΑΤΣ Χ2 1,9

Εναλλακτική δυάδα

ΟΛΟΜΟΥΤΣ Β-ΒΑΡΝΣΝΤΟΡΦ 1 1,70

ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΖΙΣΚΟΦ-ΠΡΟΣΤΕΓΙΟΦ 2 (0 ΑΗ) 1,72

-----------------------------------------------------



Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.