Στήλες Value Bet

Value Bet: Ώρα νίκης για τον Λεβαδειακό

Metrosport Team26 Οκτωβρίου 2024

Αγωνιστική μετά από υποχρεώσεις στα ευρωπαϊκά Κύπελλα σημαίνει πολλές φορές «παγίδες», γι’ αυτό και η στήλη θα πάει στον… ασφαλή δρόμο των ομάδων που είχαν όλη την εβδομάδα ελεύθερη να προετοιμαστούν κατάλληλα για τις σημερινές τους «μάχες».

Αφού θα προσπεράσουμε το αμφίρροπο Παναιτωλικός-Βόλος, που θεωρούμε ότι μπορεί να πάει παντού, θα εστιάσουμε στα άλλα δύο σημερινά ματς της Super League, του Λεβαδειακού με την Λαμία και του Πανσερραϊκού με την ΑΕΚ.

Θα ξεκινήσουμε με τον αγώνα της Λιβαδειάς. Ο Λεβαδειακός είχε καλή εικόνα στα τελευταία παιχνίδια και την περασμένη εβδομάδα είδε τους κόπους του να αποδίδουν, με την ισοπαλία (2-2) που απέσπασε από τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης», επιστρέφοντας, μάλιστα, από το 2-0.

Είναι ουραγός, μαζί με την Καλλιθέα, και σήμερα απέναντι στην Λαμία, που είναι βελτιωμένη με τον Βόκολο στον πάγκο της, αλλά χρειάζεται ακόμη δουλειά, θα ψάξει την πρώτη του νίκη. Θα βάλουμε από αυτόν τον αγώνα στην άκρη τον άσο, σε αποδόσεις πάνω από τον διπλασιασμό.

Πάμε στο ματς των Σερρών, όπου ο Πανσερραϊκός θα φιλοξενήσει την ΑΕΚ, η οποία προέρχεται από την ισοπαλία (1-1) στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Οι γηπεδούχοι έχουν επικρατήσει στα 2/3 πιο πρόσφατα παιχνίδια τους στο πρωτάθλημα, με ηγέτη τον Μπετανκόρ, ο οποίος έχει φτάσει, ήδη, τα πέντε τέρματα.

Θεωρούμε ότι θα είναι μέσα στις φάσεις και σήμερα, κόντρα στην Ένωση που δεν εμπνέει εμπιστοσύνη. Θα πάμε σε μία επιλογή με γκολ, συνδυαστικά με μία τελική από τον Ισπανό επιθετικό. Με την στήριξη του κόσμου και με την αυτοπεποίθηση στα ύψη, ο Πανσερραϊκός πιστεύουμε ότι θα κοντράρει την ΑΕΚ και όπου βγει…

Θα ποντάρουμε στον συνδυασμό του g/g+over με μία προσπάθεια στην εστία από τον Μπετανκόρ, σε απόδοση 3.75.

Καλή επιτυχία.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

Λεβαδειακός-Λαμία 1

Πανσερραϊκός-ΑΕΚ G/G+Over 2.5+1 προσπάθεια στην εστία Μπετανκόρ

Χρύσανθος Δοβλέτογλου

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.