Στήλες Value Bet

Value Bet: Ομάδα ισοπαλιών η Άντερλεχτ

Metrosport Team25 Σεπτεμβρίου 2024

Πλούσια θα είναι η αγωνιστική δράση και τις επόμενες ημέρες.

Η στήλη Value Bet εστιάζει μεσοβδόμαδα στα παιχνίδια του Europa League, καθώς η League Phase της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διοργάνωσης κάνει πρεμιέρα την Τετάρτη με εννιά ματς. Δύο από αυτά μπήκαν στο «μικροσκόπιό» μας.

Θα ξεκινήσουμε από το Βέλγιο, όπου η Άντερλεχτ υποδέχεται τη Φερεντσβάρος. Οι γηπεδούχοι δεν έχουν αρχίσει καλά στο πρωτάθλημα και βρίσκονται μετά από οκτώ αγωνιστικές στην 6η θέση, έξι πόντους μακριά από την πρωτοπόρο Γκενκ.

Αμυντικά κρατάνε γερά, ωστόσο, επιθετικά δυσκολεύονται αρκετά, διαθέτοντας την χειρότερη γραμμή κρούσης μεταξύ των ομάδων που συνθέτουν την πρώτη εξάδα, με μόλις εννιά τέρματα. Η Άντερλεχτ έχει εξελιχθεί σε ομάδα ισοπαλιών, με τρεις στους τέσσερις τελευταίους τους αγώνες στο πρωτάθλημα, οι δύο από αυτές με 0-0.

Ακόμη μία, απέναντι στη φορμαρισμένη, πάντως, Φερεντσβάρος, που προέρχεται από το απόλυτο στο πρωτάθλημα με πέντε νίκες, δεν θα... χαλάσει καμία από τις δύο, την πρώτη ημέρα του τουρνουά.

Πάμε και στο παιχνίδι της Μπόντο Γκλιμτ με την Πόρτο.

Η εμπειρία των Πορτογάλων, σαφώς, και τους κάνει αυτόματα φαβορί στην αναμέτρηση. Στο «σπίτι» της πρωταθλήτριας Νορβηγίας, όπου, παραδοσιακά, τα τελευταία χρόνια δυσκολεύονται πολλές ομάδες, λόγω των κλιματολογικών συνθηκών και του τεχνητού χλοοτάπητα, σίγουρα, όμως, δεν θα έχει εύκολο έργο.

Μπορεί η πρωτοπόρος Μπόντο, στο τελευταίο της παιχνίδι στο πρωτάθλημα, απέναντι στη Μπραν να παρουσιάστηκε αγνώριστη και να έχασε με 4-1, αλλά αυτό σε μεγάλο βαθμό συνέβη λόγω της χαλαρότητας που επέδειξε. Την Τετάρτη, δεδομένα, το κίνητρο θα είναι πολύ μεγαλύτερο.

Το g/g, σε ματς ανάμεσα σε δύο ομάδες με επιθετική φιλοσοφία, μπαίνει στις επιλογές μας και θα το συνδυάσουμε με το 1Χ.

Καλή επιτυχία.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

Άντερλεχτ-Φερεντσβάρος Χ

Μπόντο Γκλιμτ με την Πόρτο 1Χ+G/G

Χρύσανθος Δοβλέτογλου

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.