Στήλες Value Bet

«Value Bet» : Όχι και 5.00 η Παρί

Metrosport Team01 Οκτωβρίου 2024

«Κόκκινο» θα χτυπήσει η ποδοσφαιρική δράση και μεσοβδόμαδα.

Μετά το διήμερο των πρωταθλημάτων, όπου η στήλη δικαιώθηκε με τις επιλογές στα δύο ελληνικά ματς του περασμένου Σαββάτου, Βόλος-Καλλιθέα και Αστέρας-Λεβαδειακός, οι ομάδες επιστρέφουν στον μαγικό κόσμο της League Phase του Champions League.

Θα ξεκινήσουμε από το Λονδίνο, όπου η Άρσεναλ υποδέχεται την Παρί Σεν Ζερμέν. Οι «κανονιέρηδες» προέρχονται από δύο ευρείες νίκες, επί της Μπόλτον με 5-1 και της Λέστερ με 4-2. Στο τελευταίο ματς, ωστόσο, έπρεπε να φτάσουμε στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων για να πάρουν προβάδισμα με αυτογκόλ του Εντίντι, πριν ο Χάβερτζ στο 90’+9 διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα.

Εξάλλου, στα δύσκολα φετινά ματς που έδωσε η Άρσεναλ έμεινε… μετ’ εξεταστέα με ισοπαλίες απέναντι σε Μπράιτον, Μάντσεστερ Σίτι και Αταλάντα και μόνο μία επιτυχία στο εκτός έδρας ντέρμπι με την Τότεναμ (0-1). Ο τόσο ξεκάθαρος φαβοριτισμός της απέναντι στην ποιοτική Παρί, που σκοράρει με μεγάλη ευκολία, δεν έχει λογική και εμείς θα γείρουμε προς τα δεξιά και το Χ2+G/G. Δεν θα πτοηθούμε ούτε από την απουσία του Ντεμπελέ, παρότι είναι κομβικός στο φετινό σύνολο των Παριζιάνων.

Η δεύτερη επιλογή μας έρχεται από την αναμέτρηση της Ιντερ με τον Ερυθρό Αστέρα. Φυσικά και δεν τίθεται αμφιβολία για το αδιαφιλονίκητο φαβορί, ωστόσο, η πρωταθλήτρια Ιταλίας δεν έχει βρει ακόμη τα πατήματά της και δεν έχει σταθερότητα.

Είναι ενδεικτικό, ότι δέχθηκε δύο γκολ από την Ουντινέζε την περασμένη αγωνιστική, στη νίκη της με 2-3. Αυτή ήταν η πρώτη της επιτυχία μετά τις ισοπαλίες με Μόντσα (1-1), Μάντσεστερ Σίτι (1-1) και την ήττα στο μεγάλο ντέρμπι με τη Μίλαν (1-2).

Ο Ερυθρός Αστέρας σκοράρει στα 12 τελευταία επίσημα παιχνίδια του, που, βέβαια, δεν ήταν της δυσκολίας που θα έχει το σημερινό παιχνίδι, αλλά αυτό το στατιστικό δίνει ένα δείγμα της επιθετικότητας του και γι’ αυτό θα κρατήσουμε το g/g σε αποδόσεις πάνω από τον διπλασιασμό.

Καλή επιτυχία.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

Άρσεναλ-Παρί Σεν Ζερμέν Χ2+G/G

Ιντερ-Ερυθρός Αστέρας G/G

Χρύσανθος Δοβλέτογλου

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.