Στήλες Value Bet

Value Bet: Μένουμε Ελλάδα

Metrosport Team21 Σεπτεμβρίου 2024

Καλό Σαββατοκύριακο με κέρδη σε όλους. Οι επόμενες δύο ημέρες είναι γεμάτες αγωνιστικά, από παιχνίδια σε όλη την Ευρώπη, εμείς, ωστόσο, θα… μείνουμε Ελλάδα.

Θα πάρουμε τα ματς χρονικά και θα ξεκινήσουμε από τον αγώνα του ΠΑΟΚ στον Βόλο. Ο Δικέφαλος θα ψάξει την επιστροφή στις επιτυχίες, μετά την λευκή ισοπαλία στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, αλλά δεν περιμένουμε να ανεβάσει στροφές.

Χωρίς τον αρχηγό και κορυφαίο παίκτη του, τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς, στη σύνθεσή του και με το παιχνίδι με την Γαλατάσαράι να ακολουθεί, περιμένουμε από τους ασπρόμαυρους να κυνηγήσουν ένα γρήγορο γκολ και μετά να κάνουν διαχείριση δυνάμεων. Θα κρατήσουμε το 2+Under 3.5 σαν πρώτη μας επιλογή, σε αποδόσεις πάνω από τον διπλασιασμό.

Το επόμενο ματς είναι το Άρης-Ολυμπιακός. Οι γηπεδούχοι θέλουν να είναι ανταγωνιστικοί και να βγάλουν αντίδραση έπειτα την ήττα από τον ΟΦΗ με 3-2 και με τον Μορόν να δείχνει σε καλή κατάσταση, «ψηφίζουμε» ότι θα βρουν, τουλάχιστον, ένα τέρμα. Βέβαια, αμυντικά… παραπατάνε, έχοντας δεχθεί γκολ σε 3/4 ματς στο φετινό πρωτάθλημα (κράτησαν ανέπαφη την εστία τους μόνο κόντρα στον Πανσερραϊκό) και γι’ αυτό θα πάρουμε το g/g, που προσφέρεται στο 1.85.

Η τελευταία μας επιλογή θα είναι από το Παναιτωλικός-Αστέρας Τρίπολης. Οι Αγρινιώτες προέρχονται από την παλικαρίσια ισοπαλία (0-0) στο «Γ. Καραϊσκάκης», που τους τόνωσε το ηθικό, ενώ η ομάδα της Τρίπολης μπορεί να απογοήτευσε κόντρα στον Ατρόμητο, ωστόσο, στο ντεμπούτο του Κλοντ Μακελελέ στον πάγκο της αναμένεται να έχει βελτιωμένη εικόνα, μόνο και μόνο από το κίνητρο που θα έχουν οι ποδοσφαιριστές.

Άλλωστε, εκτός έδρας, σε δύο δύσκολα ματς έχει δείξει καλό πρόσωπο, με νίκη (0-1) επί του Παναθηναϊκού στην πρεμιέρα και ισοπαλία (1-1) στο «Κλ. Βικελίδης» με αντίπαλο τον Άρη. Η ισοπαλία είναι πιθανή και θα την τιμήσουμε.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Βόλος-ΠΑΟΚ 2+Under 3.5

Άρης-Ολυμπιακός G/G

Παναιτωλικός-Αστέρας Τρίπολης Χ

ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ ΔΟΒΛΕΤΟΓΛΟΥ

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.