Στήλες Value Bet

Value Bet: Με την αύρα του νέου τεχνικού

Πέτρος Χαριζακλής20 Απριλίου 2024

Καλημέρα σε όλη την παρέα και καλό σαββατοκύριακο. Τελειώνει και ο Απρίλης και το κίνητρο έχει τον πρώτο ρόλο στα πρωταθλήματα. Μαζί με αυτά όμως έρχονται και οι εποχιακές αποδόσεις, οπότε χρειάζεται προσοχή γιατί στο στοίχημα πρώτα απ’ όλα μετράει η απόδοση. Στην τελευταία στήλη δεν τα πήγαμε καλά, όμως πάμε να αλλάξουμε το κλίμα προς το καλύτερο.

Ξεκινάμε από τη Σερβία, όπου η Μπάτσκα Τόπολα υποδέχεται τη Βοϊβοντίνα.

Πρώτη αγωνιστική των πλέι οφ, με τις δύο ομάδες να έχουν συναντηθεί πριν έξι μέρες για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας, με νικήτρια τη Βοϊβοντίνα. Η Μπάτσκα Τόπολα θέλει να πάρει εκδίκηση για τις δύο ήττες από την αντίπαλό της στην κανονική διάρκεια και παράλληλα να μεγαλώσει τη μεταξύ τους διαφορά από το +10 στο +13 και να μειώσει τη διαφορά από την 2η θέση σε περίπτωση απώλειας βαθμών στο ντέρμπι αιωνίων από πλευράς Παρτίζαν. Εντός είναι δυνατή και παίζει με μία Βοϊβοντίνα που όταν απομακρύνεται από το Νόβι Σαντ χάνει τη δύναμή της. Πάντως τελευταία με τον Μπάντοβιτς στον πάγκο έχει βελτιωθεί στις εξόδους της, όμως τα διπλά της είναι κόντρα σε ομάδες που μάχονται για την παραμονή. Σε καλή κατάσταση οι δύο ομάδες, η Μπάτσκα Τόπολα έχει έξτρα κίνητρο για εκδίκηση και ο άσος είναι εξαιρετικός στο 2,02.

Συνεχίζουμε στη Σλοβακία, όπου η Ζλάτε Μόραβτσε υποδέχεται τη Ντούκλα Μπάνσκα Μπίστριτσα.

Είμαστε στην 6η αγωνιστική των πλέι άουτ και το ενδιαφέρον σε αυτή την αναμέτρηση είναι μονόπλευρο. Η Μόραβτσε είναι αδιάφορη καθώς υποβιβάστηκε την προηγούμενη αγωνιστική και μαθηματικά. Βρίσκεται σε τραγική κατάσταση και ήδη σχεδιάζει την επόμενη χρονιά στη δεύτερη κατηγορία. Η Ντούκλα προέρχεται από εντός έδρας ήττα που έβαλε στοπ στο αήττητο σερί της και θέλει να αντιδράσει. Παράλληλα θέλει να κρατήσει το +4 από την Τρέντσιν, ενώ εκτός έδρας είναι καλύτερη και πιο αποτελεσματική. Κάτι παραπάνω από δίκαιο το διπλό στο 1,87.

Μεταφερόμαστε στην Πορτογαλία, όπου η Μποαβίστα υποδέχεται την Εστρέλα.

Εξάποντο παραμονής, πέντε αγωνιστικές πριν το τέλος. Η Μποαβίστα προέρχεται από τέσσερα ματς χωρίς νίκη και αυτό έφερε αλλαγή προπονητή. Στο «Ντο Μπέσσα» έχει δυναμική, ο νέος προπονητής θα φέρει καινούρια αύρα στην ομάδα και είναι μία από τις τρεις εντός έδρας ευκαιρίες της για να ξεφύγει κι άλλο από τη ζώνη του υποβιβασμού. Η Εστρέλα είναι και αυτή τέσσερα ματς χωρίς τρίποντο, θέλει τους βαθμούς αλλά μακριά από την Αμαδόρα δυσκολεύεται μέχρι και να σκοράρει. Σε παρόμοια κατάσταση οι δύο ομάδες, θα πάω με την έδρα και την αλλαγή προπονητή. Ο άσος σε εξαιρετικά επίπεδα του 2.70, τον περίμενα στο 2,20.

Μετακομίζουμε στην Τσεχία, όπου η Σλόβαν Λίμπερετς υποδέχεται τη Χράντετς Κράλοβε.

Δύο αγωνιστικές πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας βρισκόμαστε στο πρωτάθλημα Τσεχίας. Από απρόσμενη ήττα προέρχεται η Σλόβαν και έβαλε τον εαυτό της σε μπλεξίματα όσον αφορά τη συμμετοχή της στα πλέι οφ. Στο «Γιου Νίσι» συνήθως βελτιώνεται, όμως τελευταία είναι ασταθής αμυντικά. Η Χράντετς Κράλοβε είναι σε φόρμα με τρεις διαδοχικές νίκες και έχει το πάνω χέρι για να είναι στη δεκάδα. Ξέρει όμως πως είναι πιο εύκολο να πάρει αποτέλεσμα σε αυτό το παιχνίδι, παρά στο επόμενο με τη Σλάβια. Τον τελευταίο μήνα έχει αρχίσει και σκοράρει στις εξόδους της. Για τη σημασία του αγώνα, ο άσος πληρώνει λίγο οπότε θα αγοράσουμε το g/g στο 1,88.

Κλείνουμε τη στήλη, με το Φαμαλικάο-Πορτιμονένσε από το πρωτάθλημα Πορτογαλίας.

Η Φαμαλικάο την Τρίτη (16/4) υπέστη την πρώτη ήττα στην εποχή του κόουτς Εβαντζελίστα και μπήκε τέλος στο μίνι αήττητο σερί της. Οι παίκτες θέλουν να δείξουν πράγματα όπως έκαναν στα τελευταία παιχνίδια, εντός έδρας βγάζουν άλλη δύναμη. Ωστόσο η Φάμα είναι αδιάφορη βαθμολογικά και θα βγάλει . Αντιθέτως, η Πορτιμονένσε καίγεται για βαθμούς και προέρχεται από τέσσερις βαθμούς στα δύο τελευταία της παιχνίδια. Μακριά από το Πορτιμάο δεν τα πάει καλά συνήθως, όμως το κίνητρο είναι μεγάλο και θα παίξει επιθετικά. Μετράει 4/5 Over στα τελευταία παιχνίδια της. Περιμένω ανοιχτό παιχνίδι και το Over πληρώνει εξαιρετικά στο 1,91.

Δυάδα Σαββάτου

ΜΠΑΤΣΚΑ ΤΟΠΟΛΑ – ΒΟΪΒΟΝΤΙΝΑ 1   2,02

ΖΛΑΤΕ ΜΟΡΑΒΤΣΕ – ΝΤΟΥΚΛΑ ΜΠΑΝΣΚΑ ΜΠΙΣΤΡΙΤΣΑ 2   1,87

Μονό Σαββάτου

ΜΠΟΑΒΙΣΤΑ – ΕΣΤΡΕΛΑ ΝΤΑ ΑΜΑΝΤΟΡΑ 1   2,70

Δυάδα Κυριακή με γκολ

ΣΛΟΒΑΝ ΛΙΜΠΕΡΕΤΣ – ΧΡΑΝΤΕΤΣ ΚΡΑΛΟΒΕ G/G          1,88

ΦΑΜΑΛΙΚΑΟ – ΠΟΡΤΙΜΟΝΕΝΣΕ Over   1,91

-------------------------------------------------------------

Πέτρος Χαριζακλής

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.