Στήλες Value Bet

Value Bet: Η προσοχή μας σε Χιρόνα, Στουτγκάρδη

Metrosport Team17 Σεπτεμβρίου 2024

Ένα «ζουμερό» τριήμερο με φουλ δράση στο Champions League ξεκινάει από σήμερα και θα ολοκληρωθεί την Πέμπτη.

Η 1η αγωνιστική της League Phase, περιλαμβάνει μεγάλα ματς, όπως το Μίλαν-Λίβερπουλ, το Μάντσεστερ Σίτι-Ίντερ, αλλά εμείς θα εστιάσουμε σε δύο παιχνίδια με λιγότερη λάμψη.

Το ένα θα είναι αυτό της Τετάρτης μεταξύ της Παρί και της Χιρόνα, η οποία θα έχει τον ενθουσιασμό της πρωτάρας. Μέσα σε δύο χρόνια πέρασε από τη δεύτερη κατηγορία βρέθηκε στο Champions League και πιο συγκεκριμένα, μέσα σε 685 ημέρες, από τις 19 Ιουνίου 2022.

Προκρίθηκε στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση μόλις στην τέταρτη σεζόν της στη La Liga και μπορεί να έχει δύσκολο έργο με αντίπαλο την Παρί, αλλά σε ένα ιστορικό ματς, με χαρακτήρα γιορτής για την ίδια, μπορεί βρει γκολ. Θα πάρουμε, λοιπόν, το το Over 1.5 φιλοξενούμενου, σε απόδοση πάνω από το 3.00.

Στα σημερινά (17/9), η Στουτγκάρδη μετά την ήττα με 3-1 από τη Φράιμπουργκ στην πρεμιέρα της Bundesliga δεν ξανακοίταξε πίσω. Αναδείχθηκε ισόπαλη με 3-3 κόντρα στη Μάιντζ και επικράτησε της Γκλάντμπαχ με 1-3, στην πιο γεμάτη φετινή της εμφάνιση.

Είναι πολύ αποδοτική στο σκοράρισμα και πιστεύουμε ότι σήμερα μπορεί να βρει ένα γκολ στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» με αντίπαλο την πρωταθλήτρια Ευρώπης, Ρεάλ Μαδρίτης. Η βασίλισσα, μέχρι στιγμής, ψάχνει τα πατήματά της και, σίγουρα, δεν θα έχει εύκολο έργο απέναντι στη περσινή δευτεραθλήτρια Γερμανίας. Το g/g+over σε αποδόσεις πάνω από το 1.90 θα έχει την προσοχή μας.

Για τους πιο ρισκαδόρους, είναι υπερβολικό το 9.00 στο διπλό για μία δουλεμένη ομάδα, όπως η Στουτγκάρδη. Με την κάλυψη του DNB μας δίνει ένα εξαιρετικό 6.00.

ΠΡΟΤΑΣΗ

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ G/G+Over

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ-ΧΙΡΟΝΑ Over 1.5 Χιρόνα

ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ ΔΟΒΛΕΤΟΓΛΟΥ

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.