Στήλες Value Bet

Value Bet : Εμπιστοσύνη στις «Σκανδιναβές»

Χρύσανθος Δοβλέτογλου20 Αυγούστου 2024

Τα πλέι οφ του Champions League, η πιο κρίσιμη προκριματική φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, ξεκινούν σήμερα με παιχνίδια που υπόσχονται δυνατές συγκινήσεις.

Θα ρίξουμε το βάρος μας στις πιο έτοιμες ομάδες, καθώς ο ρυθμός και η ομοιογένεια είναι σημαντικότερα στοιχεία αυτή την περίοδο της σεζόν, από την ποιότητα και το εντυπωσιακό ποδόσφαιρο.

Η πρώτη μας επιλογή, λοιπόν, έρχεται από τον αγώνα της Μπόντο Γκλιμτ με τον Ερυθρό Αστέρα. Οι Νορβηγοί είναι πρωτοπόροι στο πρωτάθλημα, διαθέτοντας την καλύτερη επίθεση στην κατηγορία με 42 τέρματα και προέρχονται από την τεσσάρα στην Γιαγκελόνια.

Έχουν να ηττηθούν σε επίσημο αγώνα από τις 13 Ιουλίου, όταν έχασαν από τη Σάντεφιορντ με 2-1, ενώ στην έδρα τους «τρέχουν» ένα σερί πέντε νικών, σε Eliteserien και Ευρώπη, και έχουν να ηττηθούν από τις 1 Μαΐου. Τότε αποκλείστηκαν (2-4) από την Λίλεστρομ στο Κύπελλο.

Ο Ερυθρός Αστέρας έχει παίξει μόλις πέντε ματς στο πρωτάθλημα, με απολογισμό τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία και αυτή θα είναι η πρώτη του ευρωπαϊκή κόντρα για φέτος. Ο άσος, παρότι τον περιμέναμε λίγο υψηλότερα, θα έχει την προτίμησή μας.

Η δεύτερη επιλογή μας θα έρθει από μία ακόμη «Σκανδιναβή», αλλά από άλλη χώρα. Η Μάλμε υποδέχεται την Σπάρτα Πράγας και όπως είδαμε και στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, πρόκειται για ένα αξιόμαχο σύνολο, με πολλές επιθετικές αρετές.

Η Σπάρτα μπορεί να ήταν εντυπωσιακή στην έδρα της Στεάουα, όπου προηγήθηκε με 0-3 μέχρι το 37', ωστόσο, στο «Ελέντα Στάντιον» περιμένουμε να περάσει δύσκολες στιγμές.

Η πρωταθλήτρια Σουηδίας έχει πάρει διαφορά εννιά πόντων στην Άλσβενσκαν και έχει ρίξει το βάρος της αποκλειστικά στον μεγάλο στόχο της παρουσίας στους ομίλους. Με επιθετική γραμμή που βρίσκεται με... κλειστά μάτια, μπορεί να κάμψει, τουλάχιστον στο πρώτο ματς, την αντίσταση των Τσέχων και να μας χαρίσει το 2.30 του άσου.

Με 47 τέρματα σε 19 παιχνίδια στο σουηδικό πρωτάθλημα και 12 σε τέσσερα ματς στα προκριματικά, δείχνει σε τοπ φόρμα και θα την τιμήσουμε στις προτάσεις μας.

ΠΡΟΤΑΣΗ

ΜΠΟΝΤΟ ΓΚΛΙΜΤ-ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ1

ΜΑΛΜΕ-ΣΠΑΡΤΑ ΠΡΑΓΑΣ 1

Χρύσανθος Δοβλέτογλου

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.