Στήλες Value Bet

Value Bet: Ελλάδα και Αγγλία βγάζουν επιλογές

Metrosport Team10 Σεπτεμβρίου 2024

Η στήλη Value Bet επιστρέφει αυτή την εβδομάδα και εστιάζει στους αγώνες των εθνικών ομάδων. Στο σημερινό (10/9) μενού κεντράρουμε σε δύο που έδειξαν ότι είναι άξιες εμπιστοσύνης, την Αγγλία και την Ελλάδα.

Τα «λιοντάρια» προέρχονται από την επικράτηση με 0-2 επί της Ιρλανδίας, όπου παρουσιάστηκαν με σοβαρότητα. Κορυφαίοι ήταν οι δύο σκόρερ, οι Ράις και Γκρίλις. Ο πρώτος «άναψε φωτιές» γιατί δεν πανηγύρισε το τέρμα που σημείωσε, επειδή έχει ιρλανδικές ρίζες, σεβόμενος -όπως είπε- τους παππούδες του, οι οποίοι έχουν «φύγει» από τη ζωή. Στο παρελθόν είχε φορέσει τη φανέλα των μικρών εθνικών της Ιρλανδίας, πριν τελικά αποφασίσει να αγωνιστεί για την Αγγλία.

Το ζήτημα, πάντως, έχει κλείσει και στο κάδρο βρίσκεται μόνο ο σημερινός αγώνας, απέναντι στην προβληματική αμυντικά και ακίνδυνη επιθετικά Φινλανδία, όπως είδαμε και στον αγώνα απέναντι στην Εθνική μας. Δέχθηκε τρία τέρματα από το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, που δεν έπιασε υψηλή απόδοση, ενώ δεν απείλησε με μόνο 0.21 X Goals και κανένα σουτ στον στόχο. Περιμένουμε άνετη επικράτηση των γηπεδούχων και θα κρατήσουμε το 1+Over 3.5.

Η Εθνική μας μπορεί να μην έθελξε απέναντι στη Φινλανδία, αλλά έδειξε αποτελεσματική στο δεύτερο ημίχρονο. Με τον Ιωαννίδη σε εξαιρετική κατάσταση, αλλά και την υποστήριξη της υπόλοιπης ποιοτικής μεσοεπιθετικής γραμμής, μπορεί να βρει το γκολ που θα κάνει τη διαφορά, σε μία αναμέτρηση που αναμένουμε να είναι της... υπομονής.

Το διπλό στο 2.65 μας ικανοποιεί, καθώς η Εθνική μας με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς στον πάγκο έχει «οπλιστεί» με αυτοπεποίθηση και μπορεί να κάνει το 2/2 στο ξεκίνημα της προσπάθειάς της στο Nations League.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

Αγγλία-Φινλανδία 1+Over 3.5 - 2.15

Ιρλανδία-Ελλάδα 2 - 2.65

Καλή επιτυχία.

Χρύσανθος Δοβλέτογλου

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.