Στήλες Value Bet

Value Bet: Δεν κλείνεται η Λαμία

Χρύσανθος Δοβλέτογλου31 Αυγούστου 2024

Η τελευταία αγωνιστική της Super League, πριν την διακοπή για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων, αρχίζει σήμερα (31/8) με τρεις αναμετρήσεις.

Θα μας απασχολήσουν δύο από αυτές, της Λαμίας με τον Ολυμπιακό και του Παναιτωλικού με τον Πανσερραϊκό, που ακόμη ψάχνουν τον πρώτο τους βαθμό στο πρωτάθλημα.

Για τις 19:30 είναι προγραμματισμένη η σέντρα στο ΔΑΚ Λαμίας. Ο Ολυμπιακός θέλει να πετύχει την τρίτη σερί νίκη του, αλλά θα έχει απέναντί του την μαχητική Λαμία, που είναι αήττητη, μέχρι στιγμής, με απολογισμό μία νίκη (0-1) επί του Παναιτωλικού και μία ισοπαλία (1-1) στην OPAP Arena.

Οι ερυθρόλευκοι με κεκτημένη ταχύτητα, παρότι ακόμη δεν πατάνε καλά στα πόδια τους, πιστεύουμε ότι θα φτάσουν στην επικράτηση, αλλά με δυσκολία. Οι γηπεδούχοι, με ψυχολογία μετά και το Χ στην έδρα της ΑΕΚ, αναμένεται να παλέψουν και περιμένουμε να πετύχουν, τουλάχιστον, ένα γκολ. Οπότε εδώ θα κρατήσουμε το 2+g/g, συνδυασμός που εμφανίστηκε και στα δύο περσινά ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες στα πλέι οφ.

Η δεύτερη επιλογή μας έρχεται από το παιχνίδι των τελευταίων του βαθμολογικού πίνακα. Παναιτωλικός και Πανσερραϊκός αναζητούν τον παρθενικό τους πόντο στη Super League και σε αυτή τους την προσπάθεια είναι πιθανό να αρκεστούν στον ένα βαθμό, από το να χάσουν.

Οι Σερραίοι, στα δύο πρώτα τους ματς, είχαν καλά διαστήματα, ειδικά στο παιχνίδι της πρεμιέρας με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και έδειξαν ότι είναι θέμα χρόνου, μέσα από το ποδόσφαιρο που αποδίδουν, να έρθουν και τα αποτελέσματα.

Ο Παναιτωλικός, από την άλλη, απογοητεύει, καθώς στις δύο συναντήσεις του στο πρωτάθλημα ούτε καν σκόραρε. Ήταν πιο παθητικός από την Λαμία την 1η αγωνιστική, ενώ ούτε την περασμένη εβδομάδα, στην Τούμπα, ήταν ιδιαίτερα απειλητικός.

Ο αγώνας είναι πιθανό να είναι κλειστός και να συνοδευτεί από under 2.5, εμείς θα προτιμήσουμε την ισοπαλία για μεγαλύτερη απόδοση.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Λαμία-Ολυμπιακός 2+G/G
  • Παναιτωλικός-Πανσερραϊκός Χ

ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ ΔΟΒΛΕΤΟΓΛΟΥ

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.