Στήλες Value Bet

Value Bet: Αξίζουν η Καλλιθέα και η... «τρέλα» του Ουάρντα

Metrosport Team14 Σεπτεμβρίου 2024

Ένα γεμάτο αγωνιστικά Σάββατο είναι μπροστά μας. Αυτό από την μία είναι καλό, γιατί υπάρχουν επιλογές, από την άλλη, βέβαια, μπορεί να αποδειχθεί και «παγίδα», γιατί εύκολα κάποιος μπορεί να... χαθεί στα πολλά παιχνίδια.

Η στήλη θα πάει στα... σίγουρα μονοπάτια της Super League 1 και θα εστιάσει στις δύο αναμετρήσεις που θα διεξαχθούν σήμερα. Της Λαμίας με την Καλλιθέα και του Αστέρα Τρίπολης με τον Ατρόμητο.

Η νεοφώτιστη Καλλιθέα έχει εντυπωσιάσει στις πρώτες τρεις «στροφές» της λίγκας. Στην πρεμιέρα έμεινε στο 0-0 στη Λιβαδειά, σε ματς που δεν της δόθηκε καταφανέστατο πέναλτι για να φύγει με τους τρεις βαθμούς, την 2η αγωνιστική ο Ολυμπιακός την κέρδισε με γκολ του Γιάρεμτσκουκ στο 79' και πριν την διακοπή αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με τον Παναθηναϊκό, σε παιχνίδι που ήταν καθολικά ανώτερη.

Πιστεύουμε, λοιπόν, ότι ήρθε, πλέον, η ώρα να πάρει στον αγωνιστικό χώρο αυτό που της αξίζει, βάσει των εμφανίσεών της στο ξεκίνημα της σεζόν και να φτάσει στην πρώτη της επιτυχία. Δεν έχει να φοβηθεί κάτι από την Λαμία, η οποία φέτος δείχνει πιο αδύναμη απ' ότι την περασμένη περίοδο. Θα κρατήσουμε το 2 με κάλυψη το DNB, σε αποδόσεις πάνω από τον διπλασιασμό.

Πάμε στον αγώνα του Αστέρα Τρίπολης με αντίπαλο τον Ατρόμητο. Στους Αρκάδες υπάρχουν ενθουσιασμός από την άφιξη του Κλοντ Μακελελέ, ο οποίος θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία, αφού, όμως, περάσει το σημερινό ματς, όπου θα καθοδηγήσει την ομάδα ο Στάικος Βεργέτης.

Οι γηπεδούχοι, όπως έδειξαν και κόντρα στον Άρη, επιθετικά διαθέτουν ταλέντο και φτιάχνουν με ευκολία φάσεις μπροστά από τις αντίπαλες εστίες. Περιμένουμε να πετύχουν, τουλάχιστον ένα τέρμα, απέναντι σε έναν Ατρόμητο, που θα βασιστεί μπροστά σε μεγάλο βαθμό στην... «τρέλα» του Ουάρντα.

Ο συνδυασμός του g/g με την 1+ προσπάθεια του Αιγύπτιου στον στόχο, πληρώνει πάνω από 3.00 και θα μπει στις επιλογές μας.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Λαμία-Καλλιθέα 2 DNB

Αστέρας Τρίπολης-Ατρόμητος G/G+1+Προσπάθειες στην εστία Ουάρντα

ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ ΔΟΒΛΕΤΟΓΛΟΥ

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.