Στήλες Value Bet

Value Bet: Ανοιχτά τα παιχνίδια του Πανσερραϊκού

Metrosport Team19 Οκτωβρίου 2024

Μετά από διακοπή πάντα χρειάζεται προσοχή τόσο στις επιλογές μας, όσο και στο ποσό του πονταρίσματος, καθώς οι ομάδες ενδέχεται να παρουσιαστούν επηρεασμένες και να μην αποδώσουν το ίδιο σε σχέση με το διάστημα πριν την παύση των πρωταθλημάτων.

Εμείς, πιστοί στις συνήθειες μας, θα ασχοληθούμε με τα παιχνίδια που διεξάγονται για την Super League σήμερα Σάββατο (19/10). Για την ακρίβεια με δύο από τα τρία, το Βόλος-Πανσερραϊκός και το Ατρόμητος-Παναιτωλικός.

Θα ξεκινήσουμε από το Πανθεσσαλικό, εκεί όπου ο ΝΠΣ υποδέχεται τους πάντα επικίνδυνους Σερραίους. Η ομάδα του Χουάν Φεράντο μπορεί να ψάχνει ακόμη τα πατήματά της, αλλά επιθετικά λειτουργεί εξαιρετικά διαθέτοντας μία από τις καλύτερες γραμμές κρούσης της Λίγκας με εννιά τέρματα.

Μάλιστα, τα τέσσερα από αυτά τα σημείωσε στα δύο πιο πρόσφατα ματς στην Super League, στη νίκη με 1-2 στη Λαμία και στην ήττα με 2-3 από τον ΟΦΗ. Ο Βόλος, επίσης, είναι ομάδα που βγαίνει για να παίξει τους αγώνες της και όχι να κρατήσει αποτέλεσμα, οπότε εδώ βάζουμε στην άκρη του over 2.5 σε απόδοση πάνω από 2.20. Κλείνοντας, με αυτή την αναμέτρηση, όποιος θέλει να πάρει λίγο μεγαλύτερο ρίσκο μπορεί να το συνδυάσει επιλέγοντας ως anytime σκόρερ τον δεύτερο γκολτζή του πρωταθλήματος, τον Μπετανκόρ.

Πάμε στο παιχνίδι του Ατρομήτου με τον εξαιρετικό Παναιτωλικό. Εδώ, μας έχουν προσελκύσει οι αποδόσεις του διπλού, περίπου στο 4.75. Οι Αγρινιώτες έχουν πολύ καλή παρουσία και προέρχονται από τη μεγάλη νίκη επί της ΑΕΚ, σε παιχνίδι που επιβεβαίωσαν ότι βρίσκονται σε ανοδική πορεία.

Ο Γιάννης Πετράκης έχει περάσει πολλά στοιχεία της φιλοσοφίας του στην ομάδα και, πλέον, τη βλέπει να ρολάρει και να παίζει ωραίο ποδόσφαιρο. Θα κρατήσουμε, λοιπόν, το Χ2 που το βρίσκουμε πάνω από 2.00 στις εταιρείες και το θεωρούμε ευκαιρία.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

Βόλος-Πανσερραϊκός Over 2.5+Anytime σκόρερ Μπετανκόρ

Ατρόμητος-Παναιτωλικός Χ2

ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ ΔΟΒΛΕΤΟΓΛΟΥ

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.