Στήλες Value Bet

Value Bet: Αδικούνται Καλλιθέα και Λεβαδειακός

Metrosport Team28 Σεπτεμβρίου 2024

Γεμάτο από παιχνίδια είναι το επόμενο διήμερο.

Στην επιστροφή στα πρωταθλήματα, θα πρέπει να έχουμε υπόψιν σε κάποιες περιπτώσεις την κόπωση των ομάδων από τα μεσοβδόμαδα ματς στη League Phase του Europa League. Εμείς, πάντως, θα αποφύγουμε τις… παγίδες και θα εστιάσουμε στους δύο αγώνες της Super League 1, το Βόλος-Καλλιθέα και το Αστέρας Τρίπολης-Λεβαδειακός.

Θα ξεκινήσουμε από το Πανθεσσαλικό, όπου ο Βόλος υποδέχεται την Καλλιθέα. Η αθηναϊκή ομάδα προέρχεται από τη δύσκολη πρόκριση στο Κύπελλο επί του Διαγόρα, ωστόσο, στο Πρωτάθλημα έχει αποδείξει ότι είναι ένα ποιοτικό σύνολο με μαχητικό πνεύμα.

Μετράει τρεις σερί ισοπαλίες, με τον Παναθηναϊκό (2-2), με την Λαμία (0-0) και την ΑΕΚ, με το ίδιο σκορ, σε παιχνίδια που θα μπορούσε ακόμη και να είχε κερδίσει βάσει εμφάνισης και αν δεν αδικούνταν από κάποιες διαιτητικές αποφάσεις.

Απέναντί της θα έχει τον Βόλο, ο οποίος δεν πατάει καλά. Εχει γνωρίσει τρεις απανωτές ήττες, από ΟΦΗ, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ και δεν δικαιολογείται ο φαβοριτισμός του στο σημερινό παιχνίδι. Εμείς θα επιλέξουμε το Χ, που ούτε τους γηπεδούχους θα… χαλάσει, έπειτα από την φτωχή τελευταία συγκομιδή τους, ούτε τους φιλοξενούμενους, με δεδομένο ότι είναι ένα εκτός έδρας παιχνίδι με μία ομάδα με τους ίδιους στόχους.

Πάμε και στο παιχνίδι της του Αστέρα Τρίπολης με τον Λεβαδειακό.

Οι Αρκάδες ακόμη ψάχνονται μετά την πρόσληψη του Κλοντ Μακελελέ και όπως φάνηκε θα χρειαστούν κάποιο χρονικό διάστημα μέχρι να αφομοιώσουν τα «θέλω» του νέου τους προπονητή.

Προέρχονται από την ισοπαλία με τον Παναιτωλικό, σε αγώνα που ήταν κατώτεροι του αντιπάλου τους και την ήττα με 1-2 από τον Ατρόμητο. Από την άλλη, ο Λεβαδειακός πάσχει από το… σύνδρομο της Καλλιθέας, βλέποντας τις καλές του εμφανίσεις να μην επιβραβεύονται με κατάκτηση βαθμών.

Στο 1-1 με τον ΟΦΗ ισοφαρίστηκε στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, ενώ πριν από αυτό το ματς έδειξε χαρακτήρα στις Σέρρες, ισοφάρισε σε 2-2 (από 2-0) και θα μπορούσε να είχε επικρατήσει κιόλας αν στα τελευταία λεπτά Ζίνι, Κώστη και Μπέργκστεμ ήταν πιο εύστοχοι. Θα γείρουμε και εδώ προς τα… δεξιά, κρατώντας το Χ2.

Καλή επιτυχία.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

Βόλος-Καλλιθέα Χ

Αστέρας Τρίπολης-Λεβαδειακός Χ2

Χρύσανθος Δοβλέτογλου

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.