Βαλκάνης: «Βλέπω ισοπαλία στην Τούμπα, τεράστια εμπειρία να δουλεύεις στον Άγιαξ»

Metrosport Team27 Σεπτεμβρίου 2024

Σύντομη ήταν η θητεία του Μιχάλη Βαλκάνη στην Τουρκία, καθώς η Αδάνα Ντέμιρσπορ ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας της με τον Έλληνα τεχνικό, ο οποίος φιλοξενήθηκε στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» και μίλησε για την εμπειρία του να βρεθεί στο πλευρό του Τζον Φαν Σχιπ, αναφέρθηκε στις διαφορές Ελλάδας-Ολλανδίας, ενώ έκανε και την πρόβλεψή του για το μεγάλο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Άρη στο γήπεδο της Τούμπας.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Θέλω να συνεχίσω ως πρώτος προπονητής γιατί ήμουν πολλά χρόνια ως βοηθός και έχω μάθει πολλά και έχω αποκτήσει πλέον εμπειρίες. Έμαθα πολλά και μου άρεσε που ήμουν στο πλευρό του Φαν Σχιπ. Ο Τζον μου έδινε κι άλλες αρμοδιότητες πέρα από αυτές του βοηθού. Όταν είσαι πρώτος προπονητής έχει την ευκαιρία να περάσεις τη δική σου φιλοσοφία και να μπορέσεις έναν ποδοσφαιριστή να τον κάνεις καλύτερο αθλητή και άνθρωπο».

Για τις διαφορές Ελλάδας-Ολλανδίας:

«Από το Ισραήλ αποχώρησα λόγω του πολέμου και μετά πήγα στον Άγιαξ. Στην Ολλανδία τους ενδιαφέρει να παίζουν μόνο επίθεση και τίποτα άλλο κι ο κόσμος έχει μάθει να πορεύεται με αυτή τη φιλοσοφία όλα αυτά τα χρόνια. Ήταν τεράστια η εμπειρία για μένα να δουλέψω στον Άγιαξ. Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν ο τρόπος που δούλευαν στις ακαδημίες. Στην Ελλάδα έχουμε πολλά ταλέντα αλλά δεν αξιοποιούνται όπως πρέπει».

Για την ήττα του ΠΑΟΚ στην Πόλη και το ντέρμπι που ακολουθεί με τον Άρη:

«Ο ΠΑΟΚ ήταν άτυχος στο ματς με τη Γαλατάσαραϊ γιατί αν έμπαινε το τετ α τετ του Κωνσταντέλια στο πρώτο ημίχρονο θα μιλούσαμε τώρα για ένα διαφορετικό ματς.

Όσον αφορά το μεγάλο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, προβλέπω ισοπαλία γιατί ο ΠΑΟΚ έχει την Ευρώπη κι αυτό βολεύει τον Άρη που μπορεί να βρει τον αντίπαλό του κάπως κουρασμένο».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.