Βαλκάνης: «Θα βγει από την comfort zone του ο Τζίμας»-Τι είπε για Ντέλια, Παυλίδη

Metrosport Team28 Ιουνίου 2024

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Μιχάλης Βαλκάνης, με τον πολύπειρο προπονητή να μιλάει αναφορικά με τους Γιάννη Κωνσταντέλια και Στέφανο Τζίμα , τη βελτίωση τους στο εξωτερικό , ενώ ειδική μνεία έκανε για τον Βαγγέλη Παυλίδη.

Αρχικά ανέφερε: «Τη νέα χρονιά δεν ξέρουμε που θα είμαστε, ακόμα περιμένουμε, κάποιες περιπτώσεις τις έχουμε απορρίψει, υπάρχουν δύο ενδεχόμενα, να συνεχίσω με τον Φαν Σιπ ή να δουλέψω μόνος μου ως πρώτος προπονητής. Υπήρξε μία πρόταση για εμένα ώστε να επιστρέψω στην Ελλάδα, αλλά την απέρριψα, τώρα μπορεί να το σκεφτόμουν ξανά και να έλεγα ναι στην ομάδα η οποία ήταν από το πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας».

Για τον Κωνσταντέλια: «Όταν είχε έρθει ο Γιάννης ήταν ένας νεαρός ποδοσφαιριστής, δύσκολος καιρός για την Έουπεν, έπαιζε την παραμονή της και ξέραμε για το ταλέντο του οπότε θέλαμε να τον έχουμε στο σύνολο μας. Το περιβάλλον τον βοήθησε παραπάνω, βγήκε από τη ζώνη άνεσης του, ακόμα και αν δεν είχε τόσες πολλές συμμετοχές. Εκεί λόγω και του τρόπου παιχνιδιού της ομάδας μας , έμαθε πιο πολύ το αμυντικό παιχνίδι».

Προσθέτοντας: «Νομίζω ότι δεν θα του κάνει κακό το να μείνει στον ΠΑΟΚ, ίσα ίσα θα του κάνει καλό το να καθιερωθεί και να μπει στα μάτια ακόμα μεγαλύτερων ομάδων».

Για τον Στέφανο Τζίμα: «Ο Τζίμας είχε πάρει παιχνίδια αλλά σε αντίθεση με τον Κωνσταντέλια , δεν είχε βασικό ρόλο. Για τον ίδιο θα είναι μία εμπειρία που θα τον βοηθήσει, είναι ένα βήμα παραπάνω και θα τον ωριμάσει και άλλο όντας στο εξωτερικό θα βγει από την comfort zone του».

Προσθέτοντας για τον Βαγγέλη Παυλίδη: «Πολύς καλός παίκτης, σκεφτείτε ότι όταν τον είχαμε καλέσει στην Εθνική πολλοί αμφισβητούσαν το όνομα του και αναρωτιόντουσαν ποιος είναι, ωστόσο ο ίδιος πλέον είναι ένας φανταστικός παίκτης και σκόρερ».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.