Βαλκανικό, Σμύρνη: Εκτός ο Δουβαλίδης - Κυνηγά το ρεκόρ ο Τεντόγλου

Παναγιώτα Χαλκιά24 Μαΐου 2024

Εκτός αποστολής έμεινε ο Κώστας Δουβαλίδης λόγω τραυματισμού ενόψει του Βαλκανικού Πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί στη Σμύρνη. Ο Έλληνας αθλητής τραυματίστηκε, δεν ταξίδεψε με την υπόλοιπη ομάδα και δεν θα αγωνισθεί στην κούρσα των 110μ. 

Στο αεροπλάνο μπήκαν κανονικά οι υπόλοιποι αθλητές, ανάμεσα στους οποίους βρίσκεται και ο Μίλτος Τεντόγλου, ο οποίος θα διεκδικήσει το ρεκόρ των αγώνων. «Είχα πάει στη Σμύρνη για προετοιμασία και μου άρεσε το στάδιο. Έχω αγωνιστεί δύο ακόμη φορές σε Βαλκανικό πρωτάθλημα το 2018 όπου ήμουν πρώτος με 8,17μ. και το 2019 ήμουν δεύτερος. Μου αρέσει να κάνω ρεκόρ κι επέλεξα να κάνω αυτόν τον αγώνα και να γράψω το όνομα μου δίπλα στο ρεκόρ διοργάνωσης στο μήκος. 

Ωστόσο το ρεκόρ είναι 8,19μ. κι εγώ θέλω να κάνω μια ακόμη καλύτερη επίδοση. Η προετοιμασία μέχρι τώρα έχει πάει πολύ καλά. Στην Ντόχα είχε αέρα, δεν ήμουν έτοιμος ακόμη να τρέξω γρήγορα. Στην Κύπρο ένιωθα καλά, έτρεχα καλά. Δεν ξέρω γιατί δεν βγήκε από αυτό που ήθελα. Όλες οι διορθώσεις που έγιναν το προηγούμενο διάστημα θα τις ενώσουμε και θα έρθει το αποτέλεσμα. Υπάρχουν πολλοί καλοί άλτες, ωστόσο για μένα ο μόνος που μπορεί να με κερδίσει όταν θα είμαι σε καλή κατάσταση είναι ο Πίνοκ» τόνισε πριν την αναχώρηση. 

Στο Βαλκανικό θα λάβουν μέρος ακόμη  Δήμητρα Γναφάκη (400 μ. εμπ.), Αριάδνη Αδαμοπούλου (όριο – επί κοντώ), Ελένη Πόλακ (επί κοντώ), Ελίνα Τζένγκο (όριο- ακοντσμός), Πολυνίκη Εμμανουηλίδου (όριο 100/200), Αντώνης Μέρλος (ύψος), Μαρία Πούρτσα (τριπλούν), Οξάνα Κορένεβα (τριπλούν), Μιχάλης Αναστασάκης (σφυροβολία), Κώστας Ζάλτος (σφυροβολία), Παναγιώτα Δόση (ύψος), Κώστας Δουβαλίδης (110 μ. εμπ.), Ελισάβετ Πεσιρίδου (100 μ. εμπ.), Δημήτρης Τσιάμης (τριπλούν), Νίκος Ανδρικόπουλος (τριπλούν), Σωτήρης Γκαραγκάνης (200 μ.), Άρτεμις Αναστασίου (200 μ.), Γιάννης Κυριαζής (ακοντισμό).

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.