Βαλεριάνος: «Θα στρώσει ο Άρης, έχει σοβαρό προπονητή και καλούς παίκτες»

Metrosport Team29 Νοεμβρίου 2022

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο πρώην ποδοσφαιριστής του Αρη, Γιώργος Βαλεριάνος, και μίλησε για το Μουντιάλ του Κατάρ, τη φάση που βρίσκεται ο ίδιος όντας free agent, τη λύση συνεργασίας του με τον Ιωνικό αλλά και τον Αρη που πιστεύει πως θα στρώσει.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το Παγκόσμιο Κύπελλο: «Η Ισπανία έκανε τον μεγαλύτερο θόρυβο, βάσει αποτελέσματος, βάση σκορ, έπαιξε χωρίς καθαρό φορ και με πολλούς νεαρούς. Στο δεύτερο παιχνίδι όμως δυσκολεύτηκε κόντρα στη Γερμανία. Η Ιαπωνία μου έκανε τρομερή εντύπωση και πίστευα πως θα πάρει αποτέλεσμα κόντρα στην Κόστα Ρίκα. Πλέον στο σύγχρονο ποδόσφαιρο οι ποδοσφαιριστές πρέπει να είναι αθλητές και μετά είναι το ταλέντο».

Για την φάση που βρίσκεται ο ίδιος: «Είμαι σε μια φάση αναμονής, απολαμβάνω την οικογένειά μου. Προσπαθώ να είμαι όσο καλύτερα γίνεται και να απολαύσω την οικογένειά μου, από τη στιγμή που η μεταγραφική περίοδος είναι κλειστή».

Για τη λύση συνεργασίας με τον Ιωνικό: «Όταν μια σχέση έχει φτάσει σε μια κατάσταση που η μία πλευρά θέλει να τελειώσει, τότε συνήθως τελειώνει. Ξέρω πως η ομάδα χρειαζόταν τους βαθμούς, καταλαβαίνω την ομάδα. Με πείραξε που στεναχώρησα τους συμπαίκτες μου, σε εκείνους ήθελα να είμαι καλά. Μπορεί τώρα που έφυγα τα παιδιά να λυθούν. Από τη στιγμή που η μία πλευρά δεν με ήθελε, εγώ δεν θα κάτσω κάπου που δεν με θέλουν. Δεν κρατάω πικρία, ο Ιωνικός μου έδωσε πολλά πράγματα και εγώ έδωσα όσα περισσότερα μπορούσα. Μακάρι να ήμουν εγώ το πρόβλημα και να δω την ομάδα πιο ψηλά. Δεν ξέρω τι θα κάνω από εδώ και πέρα, με βρήκε απροετοίμαστο αυτή η εξέλιξη. Δεν μπορώ να αποφασίσω μόνος μου, θα κοιτάξω να είμαι έτοιμος και να προσφέρω άμεσα όπου και να πάω».

Για τη φετινή εικόνα του Αρη: «Εχουν πέσει πολύ πάνω στην ομάδα, υπάρχει η γκρίνια που δεν πάει καλά βάσει μπάτζετ. Θα στρώσει ψηλά και έχει σοβαρό προπονητή, καλούς παίκτες».

Για τον Ηρακλή: «Είναι περίεργη η κατάσταση όπως είναι η Σούπερ Λιγκ 2, δεν το έζησα έτσι εγώ».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.