Βαλένθια: «Πέσιμο» σε πρόεδρο και μέτοχο από τους οπαδούς-«Δεν πρόκειται να βγείτε»!

Metrosport Team23 Οκτωβρίου 2024

Πολύ δύσκολη ως εφιαλτική ήταν η προχθεσινή (21/10) νύχτα στη Βαλένθια μετά την ήττα των «νυχτερίδων» από τη Λας Πάλμας.

Οι οπαδοί της ομάδας περικύκλωσαν την έξοδο του Μεστάγια με… πέσιμο σε πρόεδρο και μέτοχο φωνάζοντας το σύνθημα «Δεν πρόκειται να βγείτε»!

Το ξεκίνημα (και) της φετινής χρονιάς για τη Βαλένθια δεν είναι θετικό στη La Liga και οι αντιδράσεις είναι έντονες από τους οπαδούς της ομάδας του Ρούμπεν Μπαράχα.

Η Βαλένθια γνώρισε την ήττα με 2-3 στην έδρα της από την ουραγό Λας Πάλμας, με τους οπαδούς να περιμένουν με άγριες διαθέσεις τους ποδοσφαιριστές, αλλά και τους διοικούντες και μετόχους της ομάδας.

Αμέσως μετά την λήξη του αγώνα στο Μεστάγια, οι οπαδοί των «νυχτερίδων» συγκεντρώθηκαν και περικύκλωσαν την έξοδο του γηπέδου φωνάζοντας το σύνθημα «Δεν πρόκειται να βγεις» κατά του προέδρου της ομάδας, Λέι Χουν Τσαν και του βασικού μετόχου, Πίτερ Λιμ.

Αυτό ήταν και το σημείο στο οποίο οδήγησε την αστυνομία να παρέμβει, όμως η κατάσταση ξέφυγε αντί να αποφορτιστεί. Οι εκατοντάδες οπαδοί της Βαλένθια που έτρεχαν για να αποφύγουν την αστυνομία, έβαλαν φωτιά σε κοντέινερ στους δρόμους δίπλα στο γήπεδο.

Από αυτό τελευταίοι αποχώρησαν οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο της Βαλένθια, με τις οικογένειές τους και την προστασία της Εθνικής Αστυνομίας!

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.