Βαγγέλης Μαρινάκης: Βαριά τιμωρία από την FA

Metrosport Team18 Οκτωβρίου 2024

Με βαριά ποινή τιμωρήθηκε ο Βαγγέλης Μαρινάκης έπειτα από «ανάρμοστη συμπεριφορά» στον αγώνα της Νότιγχαμ Φόρεστ με τη Φούλαμ.

Να σημειωθεί πως η FA τιμώρησε τον προπονητή της Νότιγχαμ Φόρεστ με ποινή τριών αγωνιστικών, ενώ παράλληλα, καλείται να πληρώσει και το πρόστιμο των 55 χιλιάδων λιρών. Ο λόγος που επιβλήθηκε η συγκεκριμένη ποινή στον 50χρονο Πορτογάλο τεχνικό ήταν η φραστική επίθεση που έκανε προς τους διαιτητές, κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με αντίπαλο την Μπράιτον (2-2) στις 22 Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Premier League.

Οι ποινές της FA ωστόσο δεν σταματούν εκεί, αφού για το ίδιο ματς, τιμωρήθηκε και ο Μόργκαν Γκιμπς-Γουάιτ με μία αγωνιστική και 24 χιλιάδες ευρώ πρόστιμο. Η αγγλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία τιμώρησε και τον Ευάγγελο Μαρινάκη, για τη συμπεριφορά του στην αναμέτρηση των Reds με τη Φούλαμ. 

Η ανακοίνωση της FA:

«Ο Ευάγγελος Μαρινάκης της Νότιγχαμ Φόρεστ τιμωρήθηκε από την ανεξάρτητη Ρυθμιστική Επιτροπή. Ο Ευάγγελος Μαρινάκης κατηγορήθηκε για ανάρμοστη συμπεριφορά μετά τον αγώνα της Νότιγχαμ Φόρεστ στην Premier League με τη Φούλαμ το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου. 

Υποστηρίχτηκε ότι η συμπεριφορά του γύρω από την περιοχή του τούνελ μετά το τελευταίο σφύριγμα ήταν απρεπής. Αρνήθηκε αυτή την κατηγορία, αλλά αυτή αποδείχθηκε από την ανεξάρτητη Ρυθμιστική Επιτροπή και τού επιβλήθηκε απαγόρευση εισόδου στο στάδιο/γήπεδο για πέντε αγώνες. Οι γραπτοί λόγοι για τις αποφάσεις της ανεξάρτητης Ρυθμιστικής Επιτροπής θα δημοσιευθούν εν ευθέτω χρόνω».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.